Μάικ Τάισον: Θα έπαιζε μ' ένα από τα αδέρφια Πολ, διότι... είναι πολλά τα λεφτά! (vid)

Μάικ Τάισον: Θα έπαιζε μ' ένα από τα αδέρφια Πολ, διότι... είναι πολλά τα λεφτά! (vid)

bet365

Ο Μάικ Τάισον μίλησε για την... κατάντια της πυγμαχίας, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι θα έπαιζε μ' έναν από τους αδερφούς Πολ μόνο και μόνο για τα λεφτά.

Ο θρυλικός Μάικ Τάισον δηλώνει πρόθυμος να μπει στο ρινγκ μ' ένα από τα αδέρφια Πολ, καθώς αυτό θα μπορούσε να του αποφέρει μεγάλη μια επιταγή με πολλά - πολλά μηδενικά.

Σ' ένα από τα επεισόδια του της εκπομπής Hotboxin με οικοδεσπότη τον Φρέντι Γκιμπς και Τάισον άρχισαν να σχολιάζουν για το πώς έχει «πέσει η πυγμαχία».

«Απλώς πρέπει να συνδυάσουν τους σωστούς αγώνες, φίλε. Ξέρεις τι λέω; Βαρέθηκα να βλέπω όλους αυτούς τους τσακωμούς του Τζέικ Πολ και όλα αυτά τα σκατά».

«Λοιπόν, αυτός είναι αγώνας για τα χρήματα», απάντησε ο Τάισον και συνέχισε: «Αυτοί είναι οι αγώνες που βγάζουν χρήματα. Αυτά τα παιδιά έχουν 75 εκατομμύρια ανθρώπους που τους παρακολουθούν».

Ο Γκιμπς... σήκωσε το γάντι και στη συνέχεια ρώτησε τον Τάισον αν ήταν ανοιχτός να πολεμήσει τον Τζέικ ή τον αδερφό του, Λόγκαν Πολ.

«Ω ναι. Αυτό θα ήταν για πολλά χρήματα». Όσο για το αν έχουν τα κότσια να μπουν στο ρινγκ μαζί του, ο Τάισον, φαίνεται βέβαιος πως: «100 εκατομμύρια δολάρια; Θα κάνουν τα πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα