Η Εθνική πόλο δίνει το μισό πριμ του Μαρινάκη στους πυρόπληκτους

Η Εθνική πόλο δίνει το μισό πριμ του Μαρινάκη στους πυρόπληκτους

bet365

Εξαιρετική κίνηση από την Εθνική ομάδα του πόλο, η οποία παραχωρεί 100.000 ευρώ από το πριμ του Βαγγέλη Μαρινάκη ως βοήθεια για τους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε να πριμοδοτήσει με 200.000 ευρώ την Εθνική ομάδα πόλο ανδρών της Ελλάδος για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Οι παίκτες της Εθνικής, οι οποίοι στις δηλώσεις τους είχαν αναφερθεί για τις δραματικές στιγμές που περνάει η Ελλάδα στα πύρινα μέτωπα, προχώρησαν σε μια εξαιρετική κίνηση. Αποφάσισαν το μισό πριμ, δηλαδή τα 100.000 ευρώ, να δοθούν ως στήριξη στους πυρόπληκτους.

Η είδηση ανακοινώθηκε μέσω των social media της ΕΟΕ:

Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Ελληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους.»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα