Ολυμπιακοί Αγώνες: Σέρβος παράγοντας θέλει να κάνει την απονομή στο πόλο των ανδρών

Δήμος Μπουλούκος
Ολυμπιακοί Αγώνες: Σέρβος παράγοντας θέλει να κάνει την απονομή στο πόλο των ανδρών

bet365

Αισιοδοξία για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου φαίνεται να επικρατεί στη Σερβία και όπως αποκαλύπτει το Gazzetta, την απονομή ζήτησε από τη ΔΟΕ να την κάνει Σέρβος παράγοντας.

Ελλάδα εναντίον Σερβίας στον τελικό του πόλο την Κυριακή πρωϊ (10.30 ώρα Ελλάδας) και στο σερβικό στρατόπεδο φαίνεται να επικρατεί αισιοδοξία για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Πάλης και μέλος της ΔΟΕ, ο Σέρβος Νέναντ Λάλοβιτς ζήτησε να κάνει αυτός την απονομή στον τελικό του πόλο, επειδή είναι σίγουρος ότι η χώρα του θα κατακτήσει το χρυσό και θέλει να το απονείμει αυτός.

Μάλιστα το σχετική αίτημα το έχει κάνει στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή εδώ και ημέρες ο Λάλοβιτς και τελικά έγινε αποδεκτό. Αλλωστε είναι μία πολιτική που ακολουθεί καιρό η ΔΟΕ, δηλαδή να ικανοποιεί αιτήματα από τα μέλη της για συγκεκριμένες απονομές.

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος που είχε ζητήσει να ισχύσει το ίδιο με αυτόν, στο μονό σκιφ με τον Ντούσκο, στους κρίκους με τον Πετρούνια και στη σκοποβολή με την Κορακάκη. Μόνο που με την Ολυμπιονίκη της σκοποβολής έπεσε έξω στην πρόβλεψη καθώς δεν ανέβηκε στο βάθρο.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα