O Γιώργος Πομάσκι στο πλευρό της Εθνικής ομάδας πόλο (pics)

Δήμος Μπουλούκος
O Γιώργος Πομάσκι στο πλευρό της Εθνικής ομάδας πόλο (pics)

bet365

Το Gazzetta παρακολούθησε την επική πρόκριση της Εθνικής πόλο στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων και είδε τον προπονητή Γιώργο Πομάσκι να χαίρεται σαν μικρό παιδί.

Η αποστολή του Γιώργου Πομάσκι στο Τόκιο τελείωσε. Είδε τον αθλητή του Μίλτο Τεντόγλου να ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και να προσθέτει έτσι ο πολύπειρος προπονητής, το μοναδικό μετάλλιο που έλειπε στην καριέρα του. Και τι μετάλλιο, ολόχρυσο!

Πλέον μετά και την επιστροφή του Μίλτου στην Αθήνα είχε όλο το χρόνο να δει άλλους αγώνες και έτσι δεν έχασε την ευκαιρία να πάει στο Τatsumi Αquatics Center για τον αγώνα της Εθνικής πόλο.

Και δεν παρακολούθησε απλώς το ματς, αλλά το έζησε με μεγάλη αγωνία και στο τέλος πανηγύρισε με την ψυχή του, τη μεγάλη νίκη επί του Μαυροβουνίου.

Και όπως μας είπε: «είναι διαφορετικά να μην έχεις άγχος σε έναν αγώνα. Είσαι πιο άνετος και το χαίρεσαι και σήμερα η Εθνική πόλο μας πρόσφερε μεγάλη χαρά.»

Μαζί του ήταν και άλλα μέλη της ομάδας στίβου, όπως οι αθλητές Μιχάλης Αναστασάκης, Χρήστος Φραντζεσκάκης και Σταματία Σκαρβέλη, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Παναγιώτης Δημάκος και ο γιατρός της Ομοσπονδίας Διονύσης Χίσσας.

Πομάσκι

Στίβος

Πομάσκι

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα