Γενηδουνιάς στο Gazzetta: «Με πείσμα να τα δώσουμε όλα στον ημιτελικό»

Δήμος Μπουλούκος
Γενηδουνιάς στο Gazzetta: «Με πείσμα να τα δώσουμε όλα στον ημιτελικό»

bet365

Ο Κώστας Γενηδουνιάς μιλώντας στο Gazzetta τόνισε πως η εθνική θα…αδικήσει τον εαυτό της αν φύγει από το Τόκιο χωρίς μετάλλιο και εξήγησε γιατί αφιέρωσε ένα από τα γκολ του στον Γαλανίδη.

Με πέντε γκολ ο Κώστας Γενηδουνιάς ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της εθνικής ομάδας πόλο που βρίσκεται πλέον στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Γενηδουνιάς και η «ατσαλένια» άμυνα έφεραν την σπουδαία πρόκριση, με τον Ελληνα διεθνή να τονίζει στις δηλώσεις τους μετά το τέλος του αγώνα, ότι εύχεται να έρθει το μετάλλιο στο επόμενο ματς…

«Τα προσωπικά γκολ δεν έχουν σημασία. Δεχτήκαμε 4 γκολ και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Είμαστε μία ανάσα μακριά από το μετάλλιο, αλλά και με δύο πολύ δυνατούς αγώνες μπροστά μας. Ευελπιστώ να είναι ένας ο αγώνας για το μετάλλιο και να κερδίσουμε τον επόμενο…» είπε αρχικά στο Gazzetta o περιφερειακός του Ολυμπιακού.

«Πρέπει να διατηρήσουμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, δεν έχει γίνει τίποτα. Θα ήταν το χειρότερο σενάριο να γυρίσουμε με άδεια χέρια. Θα αδικήσουμε τους εαυτούς μας αν το κάνουμε. Οπότε πρέπει να διατηρήσουμε την συγκέντρωση και να πεισμώσουμε κι άλλο και να τα δώσουμε όλα στο επόμενο ματς» πρόσθεσε.

Ο Γενηδουνιάς αφιέρωσε και ένα από τα γκολ του στον Κώστα Γαλανίδη, ο οποίος είναι το 13ο μέλος της εθνικής ομάδας, αλλά δεν συμμετέχει στο τουρνουά καθώς μπήκε ως αναπληρωματικός σε περίπτωση που κάποιος έπρεπε να αποσυρθεί λόγω κορονοϊού.

«Αφιέρωσα το γκολ στον Κώστα Γαλανίδη στην κερκίδα γιατί μπορεί να μην παίζει στους αγώνας, αλλά πάντα πριν και μετά τους αγώνες είναι εδώ μαζί μας. Είναι άδικος ο κανονισμός με τους 12 παίκτες, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Ετσι έχουν τα πράγματα. Ελπίζω να του αφιερώσω κι άλλα. Είμαστε μια παρέα όλοι, οι περισσότεροι γνωριζόμαστε χρόνια. Προχωράμε όλοι μαζί» ανέφερε ο διεθνής πολίστας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα