Βλάχος: «Θα αφήσουμε την ψυχή μας εδώ, όνειρο το μετάλλιο» (vid)

Νίκος Καρφής
Βλάχος: «Θα αφήσουμε την ψυχή μας εδώ, όνειρο το μετάλλιο» (vid)

bet365

H Eθνική Ανδρών στο πόλο προκρίθηκε στα ημιτελικά των Ολυμπιακών μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση κόντρα στο Μαυροβούνιο, με τον προπονητή της ομάδας μας, Θοδωρή Βλάχο να μιλά για την κατάκτηση ενός μεταλλίου

Για 2η φορά στην ιστορία της η Ελλάδα είναι στους "4" στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου επικράτησε με 10-4 του Μαυροβουνίου στον προημιτελικό και πλέον περιμένει την Παρασκευή στον ημιτελικό τον νικητή του ζευγαριού Ουγγαρία - Κροατία. Ο προπονητής της Εθνικής μας στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και το όνειρο της ομάδας που είναι ένα Ολυμπιακό μετάλλιο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ

«To θέμα με την άμυνα δεν είναι κάτι δικό μου, το έχουν πει και άλλοι μεγάλοι προπονητές μεγάλων αθλημάτων. Η άμυν α δ΄'ινει νίκες, πρωταθλήματα, μεγάλες προκρίσεις. Σήμερα μας έδωσες μεγάλη νίκη που ήταν και πρόκριση. Οι νίκες στο γκρουπ ήταν απλά νίκες, όμως μας έφεραν στην πρώτη θέση έτσι ώστε να έχουμε έναν απο τους πιο βατούς αντιπάλους από την απέναντη τετράδα. Νομίζω ότι δεχθήκαμε ένα γκολ στο ημίχρονο, τα πόδια των αντιπάλων κόβονται και υπήρξε εκνευερισμός από την πλευρά τους. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι μόνο από την πρόκριση. Η ομάδα δείχνει να είναι σε καλό φεγγάρι, ξέρει τι θέλει, είναι ώριμη. Από την πρώτη μέρα είπαμε να πάμε παιχνίδι με το παιχνίδι για να δούμε που θα φτάσουμε. Τελικά προκριθήκαμε στους 4. Σκεφτόμασταν το χιαστί να αρπάξουμε την ευκαιρία και να πάμε στην τετράδα. Η τετράδα σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιη΄σεις τα όνειρα σου και όνειρο μας είναι το μετάλλιο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το ματς, θα αφήσουμε την ψυχή μας και την καρδιά μας εδώ. Δεν ξέρω τι θα καταφέρουμε, αλλά σίγουρα θα μείνουμε εδώ»

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα