Ολυμπιακοί Αγώνες: Έξαλλοι πανηγυρισμοί από Ελληνες και Κύπριους στην κερκίδα μετά την πρόκριση στους «4» του πόλο (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Έξαλλοι πανηγυρισμοί από Ελληνες και Κύπριους στην κερκίδα μετά την πρόκριση στους «4» του πόλο (vid)

bet365

Με τη λήξη του αγώνα της εθνικής ομάδας πόλο με το Μαυροβούνιο, μέλη της ελληνικής και κυπριακής αποστολής ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς στην κερκίδα.

Η μεγαλειώδης εμφάνιση της εθνικής ομάδας πόλο κόντρα στο Μαυροβούνιο, την έφερε στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα διέλυσε το Μαυροβούνιο και περιμένει να μάθει αν θα παίξει με την Ουγγαρία ή την Κροατία στους «4».

Με την λήξη της αναμέτρησης, οι παίκτες άρχισαν τους πανηγυρισμούς στην πισίνα, αλλά και στον πάγκο μαζί με τον ομοσπονδιακό προπονητή, Θ. Βλάχο.

Το ίδιο όμως έκαναν και μερικές δεκάδες μέλη της ελληνικής και της κυπριακής αποστολής που βρέθηκαν στο Tatsumi water polo Center. Με τις ελληνικές και τις κυπριακές σημαίες ανά χείρας, πανηγύρισαν αυτή τη σπουδαία πρόκριση που φέρνει την ελληνική ομάδα μια ανάσα από ένα μετάλλιο.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα