Λούδης στο Gazzetta: «Δεν θα μου κάνει εντύπωση να πάρουμε το χρυσό στο πόλο»

Αντώνης Πατσούρας
Λούδης στο Gazzetta: «Δεν θα μου κάνει εντύπωση να πάρουμε το χρυσό στο πόλο»

bet365

Ο 4ος Ολυμπιονίκης της Αθήνας και προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης σχολιάζει στο Gazzetta το παιχνίδι με το Μαυροβούνιο και την μεγάλη πρόκληση της Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ελλάδα απέκλεισε με 10-4 το Μαυροβούνιο, είναι στους "4" στους Ολυμπιακούς Αγώνες και περιμένει να μάθει εάν θα παίξει με την Ουγγαρία ή την Κροατία στον ημιτελικό της Παρασκευής.

Ο Κώστας Λούδης που ήταν 4ος Ολυμπιονίκης στην Αθήνα το 2004 και είναι σήμερα προπονητής στον ΓΣ Περιστερίου είδε το παιχνίδι και το σχολιάζει για το Gazzetta, μιλάει για την μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας αλλά και την "παγίδα".

Αναλυτικά το σχόλιο του Κώστα Λούδη:

«Δεν θα εκπλαγώ εάν πάρουμε χρυσό»

«Μπράβο σε όλα τα παιδιά. Ήταν μια φανταστική εμφάνιση. Ειλικρινά με την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα δεν θα μου κάνει εντύπωση, δεν θα εκπλαγώ, εάν πάρουμε το χρυσό.

Το δείχνουν από την πρώτη ημέρα και είναι απόλυτα φυσιολογικό με τις εμφανίσεις τους να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το χρυσό. Είναι η στιγμή τους.

Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και δύσκολα χάνει.

«Μην κάνουν το δικό μας λάθος»

Θα πω μόνο στα παιδιά να πανηγυρίσουν όσο πρέπει αυτή την πρόκριση και να κοιτάξουν το αύριο. Μην κάνουν το λάθος που κάναμε εμείς οι πιο παλιές γεννιές. Φτάναμε στην τετράδα και αδειάζαμε. Είχαμε πετύχει τον στόχο και συνεχίζαμε να παίζουμε το ίδιο.

Έτσι χάθηκαν ευκαιρίες.

Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι έτοιμη για την κορυφή. Δεν πρέπει να χαθεί η ευκαιρία. Να πάνε στον τελικό και να εξασφαλίσουν ένα μετάλλιο. Θα είναι πιο δύσκολο το μετάλλιο στον μικρό τελικό.

«Άμυνα, άμυνα, άμυνα»

Αυτό που μας έδωσε και πάλι την πρόκριση είναι η σπουδαία άμυνα και ο Ζερδεβάς. Ο Μάνος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας του τουρνουά.

Με 4 γκολ σ' όλο το ματς, με 0/8 στον λιγότερο δείχνουμε γιατί ήμασταν πρώτοι στον όμιλο μας και συνεχίζουμε αήττητοι.

Από την άλλη είχαμε τον Ντίνο να πετυχαίνει 5 γκολ αλλά είχαμε πλουραλισμό στην επίθεση. Φοβερά γκολ από τον Γκιουβέτση, τον Αργυρόπουλο και φανταστική φάση με το πέναλτι που κέρδισε ο Παπαναστασίου.

Αυτή η ομάδα έχει πολύ καλούς παλιούς παίκτες αλλά και οι νέοι της έχουν σπουδαίες εμπειρίες και δείχνουν πως μπορούν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα