Τα σενάρια της επόμενης ημέρας της εθνικής πόλο στο Τόκιο

Τα σενάρια της επόμενης ημέρας της εθνικής πόλο στο Τόκιο

bet365

Η Ελλάδα το πιθανότερο σενάριο είναι να τερματίσει 1η ή 2η στον όμιλο της ενώ υπάρχει σενάριο που την βγάζει και 3η.

Στο κυνήγι της 1ης θέσης στον Α' όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο του Τόκιο είναι η Ελλάδα μετά από τη νίκη της επί της Ιαπωνίας.

Η Ελλάδα είναι στους 5β και στην κορυφή μαζί με τους Ιταλούς και απλά με 2 νίκες επί της Νοτίου Αφρικής και των ΗΠΑ θα έχει πλεονέκτημα για την 1η θέση.

Στο χιαστί παιχνίδι της 4ης Αυγούστου θα παίξουν: Α1-Β4, Β1-Α4, Α2-Β3, Β2-Α3.

Η Ελλάδα αποφεύγει λογικά την Ισπανία στο χιαστί και εάν είναι 1η το πιθανότερο είναι να παίξει για την είσοδο στους 4 με το Μαυροβούνιο ενώ εάν είναι 2η με Σερβία ή Κροατία.

Στον Β' όμιλο όλα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν στην 5η ημέρα.

Τα σενάρια για την Ελλάδα

Η Ελλάδα 1η στον όμιλο: Πρέπει να κερδίσει Νότιος Αφρική και ΗΠΑ και να χάσει ένα από τα δυο παιχνίδια η Ιταλία (Ιαπωνία/Ουγγαρία) ή να έχει 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Εάν η Ελλάδα και η Ιταλία πετύχουν από 2 νίκες η 1η θέση θα κριθεί στην διαφορά με την 3η ομάδα του ομίλου. Εάν πχ 3η είναι η Ουγγαρία η Ελλάδα την κέρδισε με 1 γκολ εάν η Ιταλία την κερδίσει με 2 θα είναι 1η. Εάν έχει χάσει θα είναι από πάνω η Ελλάδα.

Η Ελλάδα 2η στον όμιλο: Με δεδομένη τη νίκη επί της αδύναμης Νοτίου Αφρικής η Ελλάδα είναι 2η στον όμιλο εάν η Ιταλία κερδίσει και Ιαπωνία και Ουγγαρία και εκείνη χάσει από τις ΗΠΑ. Είναι επίσης δεύτερη εάν χάσει από τις ΗΠΑ και η Ιταλία πάρει όχι 4 αλλά 3 βαθμούς (Ιαπωνία, Ουγγαρία).

Η Ελλάδα 3η στον όμιλο: Πάντα με δεδομένη τη νίκη επί της Νοτίου Αφρικής άρα τους 7β η Ελλάδα θα βγει 3η εάν η Ουγγαρία κερδίσει την Ιταλία και τις ΗΠΑ.

Οι Ούγγροι θα έχουν 8β, η Ελλάδα 7β και η Ιταλία εάν κερδίσει την Ιαπωνία θα έχει 7β. Άρα η 2η και 3η θέση θα παιχτεί στα γκολ διαφοράς με την επόμενη ομάδα. Φυσικά με ισοπαλία Ελλάδας-ΗΠΑ η Ελλάδα είναι στους 8 και θα είναι 1η.

Επίσης εάν οι ΗΠΑ κερδίσουν και Ελλάδα και Ουγγαρία η Ιταλία με 2 νίκες μπορεί να είναι 1η, οι ΗΠΑ 2ες και η Ελλάδα 3η.

Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι 4η στον όμιλο.

Στον 2ο όμιλο τα πράγματα είναι πιο μπλεγμένα.

Η Ισπανία είναι κατά μεγάλο ποσοστό στην 1η θέση εάν νικήσει την Αυστραλία (8β). Οι Ισπανοί που έχουν έως τώρα την πλέον φορμαρισμένη ομάδα δεν θα παίξουν με την Ελλάδα.

Το παιχνίδι Σερβία-Κροατία θα κρίνει την 2η θέση ενώ Αυστραλία και Μαυροβούνιο μπορεί να "παίξουν" την 4η θέση. Μπορεί να υπάρξουν και ισοβαθμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα.

Οι βαθμολογίες (Σε 3 αγώνες)

Α' Όμιλος
1. Ελλάδα 26-24 5
2. Ιταλία 39-19 5
3. Ουγγαρία 48-22 4
4. ΗΠΑ 46-28 4
5. Ιαπωνία 33-41 0
6. Νότιος Αφρική 6-64 0

Β' Όμιλος
1. Ισπανία 37-22 6
2. Κροατία 44-26 4
3. Σερβία 45-26 4
4. Αυστραλία 29-37 2
5. Μαυροβούνιο 29-31 2
6. Καζακστάν 16-58 0

Οι αγώνες που απομένουν

Α' όμιλος
4η αγωνιστική (31/7)
ΗΠΑ-Ουγγαρία, Ελλάδα-Νότιος Αφρική, Ιταλία-Ιαπωνία
5η αγωνιστική (2/8)
Ελλάδα-ΗΠΑ, Ουγγαρία-Ιταλία, Νότιος Αφρική-Ιαπωνία

B'όμιλος:
4η αγωνιστική (31/7)
Μαυροβούνιο-Καζακστάν, Αυστραλία-Ισπανία, Κροατία-Σερβία
5η αγωνιστική (2/8)
Αυστραλία-Καζακστάν, Κροατία-Ισπανία, Σερβία-Μαυροβούνιο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.