Ιταλία - Ελλάδα: Η ανάλυση του Κώστα Λούδη

Ιταλία - Ελλάδα: Η ανάλυση του Κώστα Λούδη

bet365

Ο 4ος Ολυμπιονίκης της Αθήνας και προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης σχολιάζει στο Gazzetta το παιχνίδι της Ελλάδος με την Ιταλία για την 2η ημέρα του Ολυμπιακού τουρνουά πόλο.

Η Ελλάδα έχασε σπουδαία ευκαιρία να ξεκινήσει με 2χ2 νίκες στο Ολυμπιακό τουρνουά πόλο του Τόκιο αλλά παραχώρησε ισοπαλία (6-6) στην Ιταλία στην 2η ημέρα του Α' ομίλου.

Η ομάδα του Θόδωρου Βλάχου είναι αήττητη μετά από τα παιχνίδια με την Ουγγαρία και την Ιταλία και κρατάει σφιχτά στα χέρια της την πρόκριση στους "8" στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το παιχνίδι και την επόμενη ημέρα σχολίασε στο Gazzetta ο Ολυμπιονίκης και προπονητής του ΓΣ Περιστερίου Κώστας Λούδης.

«Κρατάω την πολυφωνία και τον Ζερδεβά»

«Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι ειδικά στα δυο πρώτα οχτάλεπτα. Οι διαιτητές βλέπουμε σφυρίζουν πολύ εύκολα αποβολές και ομάδες όπως είναι η Σερβία και το Μαυροβούνιο οδηγούνται στην ζώνη αλλά οι ποινές είναι πολλές.

Σήμερα με τις τόσες ποινές χάσαμε στο 4ο τον Βλαχόπουλο, τον Γενηδουνιά και τον Φουντούλη που είναι μεγάλες απώλειες», μας λέει αρχικά ο Κώστας Λούδης και συνεχίζει:

«Αυτό που κρατάω είναι πρώτο η πολύ καλή εμφάνιση του Ζερδεβά για 2ο σερί παιχνίδι. Κάτι επίσης σημαντικό είναι η πολυφωνία στην επίθεση που την είδαμε και με την Ουγγαρία.

Δεν στηριζόμαστε επιθετικά σε 1-2 παίκτες και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Οι Ιταλοί αγχώθηκαν με το παιχνίδι μας αλλά στο τέλος παίξαμε θα έλεγε κάπως παθητικά. Σκεφτήκαμε ότι η διαφορά των 4 γκολ είναι μεγάλη για ένα οχτάλεπτο αλλά έπρεπε να είμαστε πιο ενεργητικοί.

«Εξαιρετικό ξεκίνημα με τα φαβορί του ομίλου»

Σιγουρα μας αφήνει πικρία η ισοπαλία. Αυτό όμως που είναι σημαντικό είναι ότι έχουμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες με τα φαβορί του ομίλου. Κερδίσαμε την Ουγγαρία και μείναμε στην ισοπαλία με την Ιταλία.

Τα παιδιά πρέπει να το επεξεργαστούν αυτό και να συνεχίσουν να έχουν αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Το πρόσημο είναι απόλυτα θετικό για την Ελλάδα.

Το 4ο οχτάλεπτο θα πρέπει να το μελετήσουν καλά εν όψει της συνέχειας.

«Η άμυνα δίνει νίκες και μετάλλια»

Η άμυνα δίνει μετάλλια και μεγάλες νίκες και η Ελλάδα είναι σε πολύ καλο δρόμο.

Έχει απίστευτα ποσοστά στον λιγότερο απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης την Ουγγαρία και την πρωταθλήτρια κόσμου την Ιταλία και αυτό είναι τεράστιο κέρδος για την ομάδα.

Βήμα βήμα συνεχίζουμε και τώρα με Ιαπωνία θα γίνει το μεγάλο βήμα».


 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα