Βλάχος: «Μεγάλη νίκη λόγω Ουγγαρίας και πρεμιέρας» (vid)

Βλάχος: «Μεγάλη νίκη λόγω Ουγγαρίας και πρεμιέρας» (vid)

bet365

Διαβάστε τις δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου, του Γιάννη Φουντούλη, του Άγγελου Βλαχόπουλου και του Μάνου Ζερδεβά μετά από τη νίκη επί της Ουγγαρίας.

Μετά από τη μεγάλη νίκη επί της Ουγγαρίας στο πόλο και στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων μίλησαν στην ΕΡΤ ο προπονητής Θόδωρος Βλάχος αλλά και οι διεθνείς μας Γιάννης Φουντούλης, Άγγελος Βλαχόπουλος και Μάνος Ζερδεβάς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Θόδωρος Βλάχος: «Έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και ήμασταν. Διαχειριστήκαμε σωστά τις ευκαιρίες και είχαμε το σθένος ότι θα μπούμε ξανά στο παιχνίδι. Μια τέτοια νίκη είναι μεγάλη από μόνη της αφού είναι απέναντι στην Ουγγαρία αλλά και σε πρεμιέρα Ολυμπιακών Αγώνων.

Στόχος είναι η τετράδα του ομίλου και αυτοί οι τρεις βαθμοί μας δίνουν ένα μαξιλαράκι. Είναι πολλά τα παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε στον στόχο. Μας δίνει αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Ας πάμε όμως στο επόμενο που είναι με την Ιταλία».

Γιάννης Φουντούλης: «Είχαμε απέναντι μας μια ομάδα με τεράστια παράδοση και ταλέντο. Μετράει το ξεκίνημα σε μια διοργάνωση. Πήραμε τρεις βαθμούς και ψυχολογία. Κρατάμε και την επιβεβαίωση στους εαυτούς μας ότι μπορεί να κάνουμε μεγάλα πράγματα. Στόχος είναι να περάσουμε τα νοκ άουτ. Σε δυο ημέρες παίζουμε με την παγκόσμια πρωταθλήτρια.

'Αγγελος Βλαχόπουλος: «Πριν μου είπε ο Γιάννης ότι κερδίσαμε για πρώτη φορά την Ουγγαρία σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι σημαντικό. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω και να συγκεντρωθούμε στους Ιταλούς».

Μάνος Ζερδεβάς: «Είναι σημαντικό το αποτέλεσμα αλλά δεν θα το πάρουμε πάνω μας. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα και κοιτάμε τη συνέχεια»

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα