Τοκιο 2020: Η χαμένη Εθνική πόλο και ο σωτήρας Γιώργος Αφρουδάκης

Δήμος Μπουλούκος
Τοκιο 2020: Η χαμένη Εθνική πόλο και ο σωτήρας Γιώργος Αφρουδάκης

bet365

Οι Ιάπωνες μπορεί να είχαν πέντε χρόνια να ετοιμαστούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και όπως όλα δείχνουν θα κάνουν μία εξαιρετική διοργάνωση, αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν με την Εθνική ομάδα πόλο να είναι αυτή που πλήρωσε την έλλειψη γνώσεων ενός οδηγού.

Το πρωϊ της Πέμπτης οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου μπήκαν στο λεωφορείο των διοργανωτών για να μεταφερθούν στην πισίνα για προπόνηση. Ωστόσο το λεωφορείο καθυστέρησε μιάμιση ώρα για να περάσει να τους πάρει, εκνευρίζοντας αρκετά όλους τους πολίστες μας.

Τελικά τους πήρε και ξεκίνησε, αλλά η διαδρομή κρατούσε περισσότερο από όσο θα έπρεπε, γεγονός παραξένεψε τον πρώην αρχηγό της ομάδας και συνοδό στο Τόκιο Γιώργο Αφρουδάκη.

Ενεργοποίησε το GPS στο κινητό του και αντιλήφθηκε ότι το στίγμα που έδινε ήταν σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από το σημείο που έπρεπε να βρίσκονται.

Πήγε στον οδηγό και του μίλησε, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Επειδή δεν ήξερε αγγλικά, του χαμογελούσε ευγενικά, αλλά το λεωφορείο εξακολουθούσε να πηγαίνει σε λάθος κατεύθυνση.

Ο πολυμήχανος Αφρουδάκης επιστράτευσε την τεχνολογία και χρησιμοποίησε εφαρμογή στο κινητό που μετέφραζε στα γιαπωνέζικα, όσα ήθελε να του πει.

Τελικά αντιλήφθηκε το λάθος του και πήγε την Εθνική πόλο στη σωστή πισίνα, αλλά πλέον, μετά από 2,5 ώρες, είχε περάσει ο χρόνος προπόνησης για τους Ελληνες παίκτες.

Πάλι με παρέμβαση Αφρουδάκη, σώθηκε κάπως η κατάσταση, καθώς ο θρυλικός πολίστας κανόνισε και οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, προπονήθηκαν έστω όχι όπως θα ήθελαν, στην πισίνα της προθέρμανσης…

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα