Οι 13 πολίστες της εθνικής Ελλάδος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Οι 13 πολίστες της εθνικής Ελλάδος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες

bet365

Η Ελλάδα θα συμμετάσχει για 16η φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Θοδωρής Βλάχος επέλεξε για το Τόκιο τους 13 του προ ολυμπιακού του Ρότερνταμ.

Με τους 13 πολίστες που συμμετείχαν στο προ ολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ θα ταξιδέψει η Ελλάδα στο Τόκιο για να συμμετάσχει για 16η φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η 13αδα του Τόκιο

Ο Θόδωρος Βλάχος επέλεξε για το Ολυμπιακό τουρνουά τους: Ζερδεβά Μανώλη, Γαλανίδη Κώστα, Δερβίση Γιώργο, Αργυρόπουλο Στέλιο, Σκουμπάκη Δημήτρη, Βλαχόπουλο Άγγελο, Φουντούλη Γιάννη, Παπαναστασίου Αλέξανδρο, Γκιουβέτση Κώστα, Γενηδουνιά Ντίνο, Καπότση Μάριο, Μουρίκη Κώστα, Κολόμβο Χριστόδουλο.

Οι 13 θα ταξιδέψουν στις 19/7 μαζί με τον Θόδωρο Βλάχο και το επιτελείο στο Τόκιο και για το Ολυμπιακό τουρνουά θα επιλεγούν 12.

Οι παίκτες έχουν ήδη ενημερωθεί σχετικά και το Σάββατο θα φωτογραφηθούν με την επίσημη ενδυμασία της Ελλάδος στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Οι πρωταρηδές

Για πρώτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα συμμετάσχουν οι: Καπότσης, Γαλανίδης, Ζερδεβάς, Παπαναστασίου, Αργυρόπουλος, Σκουμπάκης, Γκιουβέτσης.

Οι Φουντούλης και Μουρίκης θα συμμετάσχουν για 3η φορά.

Η Ελλάδα είναι στον ίδιο όμιλο με την Ιταλία, την Ουγγαρία, την Ιαπωνία, την Νότιος Αφρική και τις ΗΠΑ.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.