Ολυμπιακός: Κράτησε τη νίκη στο τέλος απέναντι στη Βουλιαγμένη στην Α1 πόλο γυναικών

Δημήτρης Ντζάνης
Ολυμπιακός: Κράτησε τη νίκη στο τέλος απέναντι στη Βουλιαγμένη στην Α1 πόλο γυναικών

bet365

Ο Ολυμπιακός άντεξε στην τελική αντεπίθεση της Βουλιαγμένης, κράτησε τη νίκη με 12-11 στον Λαιμό και προχωρά με το απόλυτο στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με το απόλυτο στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών, με τις πρωταθλήτριες να περνούν νικηφόρα από το κολυμβητήριο του Λαιμού και να νικούν τη φιλόδοξη Βουλιαγμένη με 12-11 στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

Η Βουλιαγμένη με πρώτη σκόρερ την Αυστραλή, Έιμι Μπριτζ με πέντε γκολ, στο τέλος πλησίασε σε απόσταση ενός γκολ. Η Μπριτζ με δύο γκολ σε 50'' μείωσε το σκορ σε 12-11, όμως ο Ολυμπιακός σε δύο περιπτώσεις έβγαλε τις άμυνες και έφθασε στην 6η νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκες» μετά το πρώτο οκτάλεπτο πήραν τα ηνία του αγώνα, δημιούργησαν και διατήρησαν διαφορές τριών και τεσσάρων γκολ.

Η Βουλιαγμένη με παιχνίδι λιγότερο απέχει οκτώ βαθμούς από τον Ολυμπιακό, με την τεχνικό της Κική Λιόση να δηλώνει στην ΕΡΤ Sports: «Αν και αρχίσαμε καλά, ο Ολυμπιακός πήρε διαφορά στο σκορ, παρόλα αυτά καταφέραμε και επιστρέψαμε στον αγώνα και ίσως στην τελευταία φάση θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε. Κρατώ αυτή τη μαχητικότητα των παικτριών».

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-6, 4-3, 3-1.

ΝΟB (Κική Λιόση): Κοτσιώνη, Καΐάφα, Καλογεροπούλου, Ελληνιάδη 2, Γιαννοπούλου 1, Ριτζ 5, Τανκέεβα 2, Μ. Πάτρα 1, Στρατηδάκη, Ανδρεάδη, Μιμίδη, Αγγελίδη, Ε. Πάτρα, Μαρκατσέλη, Κρασσά.

Ολυμπιακός (Στέργιος Τοροσιάδης): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 1, Ξενάκη 2, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου 1, Τορνάρου, Β. Πλευρίτου, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Σταματοπούλου, Σάντα 1, Δρακωτού.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα