ΠΑΟΚ - Άλιμος 7-12: Ιστορική πρώτη νίκη στην Α1 πόλο γυναικών, στην επιστροφή της Ασημάκη

Newsroom
ΠΑΟΚ - Άλιμος 7-12: Ιστορική πρώτη νίκη στην Α1 πόλο γυναικών, στην επιστροφή της Ασημάκη

bet365

Ο νεοφώτιστος Άλιμος επικράτησε εκτός έδρας του ΠΑΟΚ με 12-7 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών.

Με νίκη συνδύασε ο Άλιμος την παρθενική του εμφάνιση στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών, επικρατώντας εκτός έδρας του ΠΑΟΚ με 12-7. Με ένα γκολ συνδύασε και η Αλεξάνδρα Ασημάκη την επιστροφή της στην Α1 κατηγορία, κορυφαία σκόρερ στην Α1 με 737 πλέον γκολ.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο στο πρώτο ημίχρονο, με τον Άλιμο να προηγείται με 5-4, όμως στο 3ο οκτάλεπτο ξέφυγε με 9-4, βάζοντας το καθοριστικό βήμα για την πρώτη νίκη, καθώς οι παίκτριες του ΠΑΟΚ δεν είχαν αντίδραση.

asimaki


Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-1, 2-4, 1-3.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Λεριώτη-Συκά, Μπίκου, Πουστινίκοβα, Τζελέπη, Καρυπίδου Μελίνα 3 , Παρασκευοπούλου, Γραικού, Λαμπρούση, Φραγκιά 2, Ντόνα 1, Στόγιου, Μαχίλη, Τζούρκα, Καρυπίδου Ηρώ 1.

Άλιμος (Βαγγέλης Πάτερος): Λάζαρη, Χαλδαίου 2, Κοβάσεβιτς 1, Κύρκου, Λυκοθανάση 1, Πάτερου, Ασημάκη 1, Λογοθέτη 4, Μιχαϊλοβιτς, Μπιτσάκου 2, Τσιμάρα Ευδ. 1, Χέλμη, Καραγιάννη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα