Ολυμπιακός: Πρώτη με πολλές απουσίες λόγω του Ευρωπαϊκού για «ερυθρόλευκες»

Newsroom
Ολυμπιακός: Πρώτη με πολλές απουσίες λόγω του Ευρωπαϊκού για «ερυθρόλευκες»

bet365

Με μόλις τέσσερις αθλήτριες από την πρώτη ομάδα, καθώς υπάρχουν πολλές απουσίες λόγω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα χρονιά.

Πολλές οι πρώτες σήμερα Δευτέρα σε όλα τα αθλήματα, με τον Ολυμπιακό να κάνει το δικό του ξεκίνημα και στο πόλο γυναικών. Ένα ξεκίνημα με πολλές απουσίες λόγω της διεξαγωγής του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αναλυτικά οι «ερυθρόλευκοι» αναφέρουν τα εξής: «Την πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε τη Δευτέρα (29/8) η ομάδα πόλο Γυναικών στο κολυμβητήριο του Αγίου Κοσμά.

Το παρών έδωσαν τέσσερις αθλήτριες από την πρώτη ομάδα οι: Χρυσή Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Σταυρούλα Δουρέκα, Σοφία Τορνάρου και έντεκα από τα τμήματα Νεανίδων και Νέων Γυναικών της ερυθρόλευκης Ακαδημίας Υδατοσφαίρισης. Συγκεκριμένα οι: Ζωή Τζωρτζακάκη, Αμαλία Χριστοδούλου, Κατερίνα Χριστοδούλου, Δάφνη Τορνάρου, Μαρία Οικονόμου, Ελένη Οικονόμου, Χριστίνα Κωτσάκη, Δήμητρα Λογοθέτη, Μάγδα Κουκουφίκη, Θέμιδα Αλετρά, Σταματία Πλατιά.

Οι προπονήσεις μέχρι τις 15/9 θα διεξάγονται υπό τις οδηγίες του βοηθού του Αλεξάνταρ Τσίριτς, Στέργιου Τοροσιάδη, καθώς τότε θα επιστρέψει στη χώρα μας ο προπονητής των Πρωταθλητριών Ευρώπης. Μια ημέρα μετά (16/9) θα μπει στις προπονήσεις η Κίρα Κρίστμας και στις 20/9 θα ενσωματωθούν οι διεθνείς με την Εθνική μας ομάδα Γυναικών, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Σπλιτ.

Η δήλωση του Στέργιου Τοροσιάδη στο olympiacossfp.gr: «Σήμερα ξεκινάμε σιγά σιγά τις προπονήσεις με τέσσερις αθλήτριες από την πρώτη ομάδα και αρκετές από τα τμήματα υποδομής. Η προετοιμασία μας για τη νέα σεζόν θα ξεκινήσει ουσιαστικά από τα μέσα του επόμενου μήνα όποτε περιμένουμε τον κ. Τσίριτς αρχικά και στη συνέχεια τις υπόλοιπες διεθνείς μας αθλήτριες».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα