Απόλλων Σμύρνης: Συνέχισε με το απόλυτο στην Α1 πόλο ανδρών

Newsroom
Απόλλων Σμύρνης: Συνέχισε με το απόλυτο στην Α1 πόλο ανδρών

bet365

Ο Απόλλων Σμύρνης έφθασαν με άνεση στην 7η νίκη τους στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών, επικρατώντας του ΝΟ Χανίων με 16-8 στο Σεράφειο κολυμβητήριο.

Nικηφόρα άρχισε και τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών ο Απόλλων Σμύρνης, που στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου της Α1 επικράτησε του ΝΟ Χανίων με 16-8 στο Σεράφειο κολυμβητήριο.

Έτσι οι «κυανόλευκοι» διατηρήθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας, συνεχίζοντας με το απόλυτο των νικών (7 στα 7) πριν από την αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη (23/11) και τον εξ αναβολής αγώνα με τη Βουλιαγμένη στο Λαιμό το Σάββατο (26/11) για την 7η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Νίκου Δεληγιάννη έχτισαν προβάδισμα τεσσάρων γκολ από το πρώτο οκτάλεπτο (4-0), διατηρώντας το μέχρι και το ημίχρονο (8-4). Στο δεύτερο βελτίωσαν την αμυντική, λειτουργία που παρουσίασε κάποια κενά στην δεύτερη περίοδο, για να φτάσουν τελικώς σε μία άνετη και δίκαιη επικράτηση.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-4, 4-2, 4-2

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανόπουλος, Αλαμάνος 1, Μπογκντάνοβιτς 1, Μόκκας 1, Γωνιωτάκης 1, Δίπλαρος 1, Μπραΐμης, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γαρδίκας 5, Τουρκομένης 1, Σολανάκης 3, Καβουσανός, Μυρίλος 1, Τσιαβαλιάρης

ΝΟ Χανίων (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Λάππας, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης, Μπατάκης, Αποστολάκης 2, Χαριτάκης 3, Ντα Σίλβα, Σολεϊμένιπακ 1, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης 2, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Μαραγκουδάκης.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα