Πόλο: Ξημερώματα κόντρα στην κάτοχο του τίτλου Ουγγαρία, η εθνική ανδρών στο World Cup

Πόλο: Ξημερώματα κόντρα στην κάτοχο του τίτλου Ουγγαρία, η εθνική ανδρών στο World Cup

bet365

Σειρά των ανδρών στο World Cup του πόλο με την Ελλάδα να αντιμετωπίζει στις 03:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδος) την Ουγγαρία.

Στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια η εθνική πόλο ανδρών αντιμετωπίζει την κάτοχο του τίτλου του World Cup (πρώην World League) Ουγγαρία, στην προημιτελική φάση.

Μετά από μία σκληρή προετοιμασία, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου θα πάνε για τη νίκη απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα, η οποία στην διοργάνωση σαρώνει. Εχει 4 κατακτήσεις του τροπαίου, με την Ελλάδα να συμμετέχει για δεύτερη φορά στην τελική φάση.

Οι 15 διεθνείς πολίστες μας που επέλεξε ο ομοσπονδιακός τεχνικός για τη συγκεκριμένη αποστολή είναι οι: Μανώλης Ζερδεβάς, Παναγιώτης Τζωρτζάτος, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Δημήτρης Σκουμπάκης, Στάθης Καλογερόπουλος, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου, Γιώργος Δερβίσης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Δημήτρης Νικολαΐδης, Κώστας Κάκαρης, Γιάννης Αλαφραγκής, Άγγελος Βλαχόπουλος, Μανώλης Σολανάκης, Αριστείδης Χαλυβόπουλος.

Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον νικητή από το ζευγάρι Ιταλία - Ρουμανία.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών (ώρες Ελλάδος)

  • 23:00 Ισπανία - Γερμανία
  • 01:00 Ιταλία - Ρουμανία
  • 03:00 Ουγγαρία - Ελλάδα
  • 05:00 ΗΠΑ - Σερβία

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα