O Ολυμπιακός ξεπέρασε τη Γλυφάδα και προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 πόλο γυναικών

Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του στην Α1 πόλο γυναικών

bet365

Ο Ολυμπιακός νικώντας τη Γλυφάδα με 13-11 έκλεισε θέση στους τελικούς στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 γυναικών και περιμένει τη Βουλιαγμένη ή τον Εθνικό.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε θέση για άλλη μια χρονιά στους τελικούς του πρωταθλήματος. Σε μια αναμέτρηση που εξελίχθηκε σε ντέρμπι, επικράτησε 13-11 εκτός έδρας τη Γλυφάδα και με 2-0 στις νίκες, προκρίθηκε και περιμένει τον αντίπαλό του από το άλλο ημιτελικό ζευγάρι ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τον Εθνικό.

Στη Γλυφάδα, η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε με την Κοντογιάννη σε 11-11 στα τέσσερα λεπτά από τη λήξη. Οι ερυθρόλευκες όμως βρήκαν δυο γκολ με τις Ελευθεριάδου και Ξενάκη και έφτασαν στη νίκη-πρόκριση.

Τα οκτάλεπτα: 3-5, 3-4, 4-1, 1-3

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Θόδωρος Ανδρεάκος): Καρύτσα, Παναγ. Νίνου, Μουστακαρία 1, Γουλβς 4, Γρηγοροπούλου, Ειρήνη Νίνου 2, Αντωνιάδη, Κανελλοπούλου, Κούλχαας, Φουντωτού 1, Κατσώνη, Κοντογιάννη 3, Ηλιακοπούλου, Κακαϊδη, Μαδένογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ελ. Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 1, Ξενάκη 4, Σιούτη, Μ. Πλευρίτου, Σάντα, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Σταματοπούλου, Τζωρτζακάκη, Δρακωτού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα