Ο Ολυμπιακός με πίστη για την ανατροπή κόντρα στην Ματαρό, για το θαύμα η Γλυφάδα

Newsroom
Ο Ολυμπιακός με πίστη για την ανατροπή κόντρα στην Ματαρό, για το θαύμα η Γλυφάδα

bet365

Ματαρό - Ολυμπιακός (13:45) και Κατάνια - Γλυφάδα (18:00) στις ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League.

Τον δυσκολότερο αγώνα της χρονιάς τους δίνουν τα κορίτσια της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού σήμερα στις 13:45, στην Ισπανία.

Η Ματαρό έκανε την έκπληξη στον πρώτο προημιτελικό του Champions League και κέρδισε με 11-9 μέσα στον Πειραιά, αναγκάζοντας έτσι τις πρωταθλήτριες Ευρώπης να ψάχνουν σήμερα στην ρεβάνς, μία νίκη 3 τερμάτων διαφοράς ή δύο εάν πετύχουν 12 γκολ στο παιχνίδι και πάνω.

Δύσκολη αποστολή για τις «ερυθρόλευκες» που πρέπει να κάνουν το ματς της χρονιάς τους για να προκριθούν στα ημιτελικά και να προσπαθήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.

Αργότερα, στις 18:00 η Γλυφάδα έχει πιο δύσκολο έργο στην έδρα της Κατάνια. Το 13-14 που έχασε στην Ελλάδα στο πρώτο παιχνίδι, δεν κάνει απαγορευτικά τα… όνειρα, ωστόσο με βάση την δυναμική της ιταλικής ομάδας, η Γλυφάδα αν τα καταφέρει, θα κάνει μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των τελευταίων ετών.

Το πρόγραμμα των ρεβάνς των προημιτελικών

  • 13:45 Ματαρό - Ολυμπιακός (11-9 πρώτο παιχνίδι)
  • 18:00 Κατάνια - Βουλιαγμένη (14-13)
  • 18:00 Ντουναουβάρος - Μεντιτεράνι (13-9)
  • 21:00 Ρόμα - Σαμπαντέλ (10-15)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα