Γιαννουρής: Αποχώρησε από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΚΟΕ

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Γιάννης Γιαννουρής αποχώρησε από τη θέση του γενικού διευθυντή της ΚΟΕ, αποτέλεσμα της διαφωνίας που είχε με τον Κυριάκο Γιαννόπουλο λίγο πριν από την ολοκλήρωση των παγκοσμίων πρωταθλημάτων παίδων και κορασίδων στον Βόλο και τη Λάρισα.

Παρελθόν από τη θέση του γενικού διευθυντή της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας αποτελεί ο Γιάννης Γιαννουρής, ένας από τα πρόσωπα που επένδυσε προεκλογικά ο Κυριάκος Γιαννόπουλος.

Ο Γιάννης Γιαννουρής παραιτήθηκε από τη θέση που είχε αναλάβει, λόγω διάστασης απόψεων. Οι πληροφορίες θέλουν τον Γιαννουρή να διαφωνεί σε οργανωτικό θέμα με τον Γιαννόπουλο λίγο πριν από την ολοκλήρωση των παγκοσμίων πρωταθλημάτων παίδων και κορασίδων στο Βόλο και τη Λάρισα, αντίστοιχα, που είχε σαν αποτέλεσμα να επιστρέψει στην Αθήνα πριν από τους αγώνες μεταλλίων.

Παράλληλα, ο παλαιός τεχνικός, έχοντας τεράστιο όγκο εργασιών από τη στιγμή που ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα στην ΚΟΕ, αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει από τη θέση του γενικού διευθυντή.

Ο Γιαννουρής σε ανάρτησή του το βράδυ της Τετάρτης (28/9) έγραψε τα εξής: «Τελευταίος μου σταθμός, οι πόλεις του Βόλου και της Λάρισας. Και οι δυο πόλεις ωραίες, μαζί και οι άνθρωποί τους. Άνοιξαν τη φιλόξενη αγκαλιά τους στο μέλλον της Παγκόσμιας Υδατοσφαίρισης και σε όλους εμάς. Η ατμόσφαιρα μοναδική και αξέχαστη. Τα λόγια καλά από παντού. Σας ευχαριστούμε».