Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ18: Δύο στα δύο οι νεάνιδες στο Βελιγράδι, 15-5 το Ουζμπεκιστάν

Newsroom
Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ18: Δύο στα δύο οι νεάνιδες στο Βελιγράδι, 15-5 το Ουζμπεκιστάν

bet365

Νίκησαν το Ουζμπεκιστάν οι νεάνιδες (15-5) και παίζουν αύριο (3/8) με ΗΠΑ για την πρωτιά στον όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Η Εθνική πόλο νεανίδων κέρδισε Ιαπωνία και Ουζμπεκιστάν και παίζει αύριο με τις ΗΠΑ για την πρωτιά στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κ18.

Μετά τη νίκη τους στην πρεμιέρα με 22-11 στην πρεμιέρα επί της Ιαπωνίας, ήρθε και η δεύτερη κόντρα στο Ουζμπεκιστάν, με σκορ 15-5.

Το συγκρότημα της Ευτυχίας Καραγιάννη έκανε άνετα το 2 στα 2 και αύριο κόντρα στις ΗΠΑ θα παίξει για την πρωτιά που θα την στείλει απευθείας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. MVP του αγώνα αναδείχθηκε η Σ. Τορνάρου που σκόραρε 6 τέρματα στο παιχνίδι.

ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 3-3, 4-2, 4-0

ΕΛΛΑΔΑ (Ευτυχία Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 4, Καλογεροπούλου, Σιούτη 2, Ευφρ.Τσιμάρα, Χαλδαίου 2, Τορνάρου 6, Κουρέτα, Ανδρεάδη, Τριχά 1, Λασκαρίδου, Καραμπέτσου, Κωνσταντοπούλου.

ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ (Σαντίκοφ Ακμπάρ): Κονοβάλοβα 1, Γκαβάσλελα, Φομίτσεβα, Γκάπαλιουκ, Γκαμπζαλίλοφ, Αμπντουλχάγεφ 2, Μπερέζινα, Ντολμάτοβα, Γκολστέιν 1, Ουμουρζάκοβα Αχμαντχάνοφ 1, Λογκούτοβα, Αζίζοβα.

 

Τελευταία Νέα