Εθνική Νέων γυναικών: Ηττα 12-7 από την Ισπανία, για το χάλκινο με την Ολλανδία

Newsroom
Εθνική Νέων γυναικών: Ηττα 12-7 από την Ισπανία, για το χάλκινο με την Ολλανδία

bet365

Οι Ισπανίδες αποδείχθηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο για την Εθνική πόλο Νέων γυναικών που ηττήθηκε με 12-7 και θα παίξει αύριο για το χάλκινο μετάλλιο.

Η Ισπανία είναι αυτή που πήρε θέση στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος πόλο Νέων γυναικών.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 12-7 κι έτσι αύριο (11/7) θα παίξει με την Ολλανδία για το χάλκινο μετάλλιο (18:00).

Η Εθνική μας ομάδα το πάλεψε στο πρώτο οκτάλεπτο όπου το σκορ ήταν 1-1, όμως κατέρρευσε αμυντικά στην δεύτερη περίοδο. Εκεί οι Ισπανίδες έκαναν ένα επί μέρους σκορ 6-2, κρατώντας στο υπόλοιπο του ματς την διαφορά σε αυτά τα επίπεδα.

Αύριο στις 19:30 θα διεκδικήσουν το χρυσό κόντρα στην Ουγγαρία που κέρδισε με 8-4 την Ολλανδία.

ΕΛΛΑΔΑ - ΙΣΠΑΝΙΑ 7-12

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-6, 1-2, 3-3

ΕΛΛΑΔΑ: Μαυρωτά, Σάντα, Καϊάφα 1, Σιούτη, Μουστακαρία, Τσιμάρα 3, Τωρνάρου, Καλογεροπούλου, Κουρέτα, Τριχά 2, Χαλδαίου 1, Αγγελίδη, Καραγιάννη.

ΙΣΠΑΝΙΑ: Τέρρε Μάρτι, Λόπεζ, Πορτίγιο 1, Ριβέρο, Φριγκόλα 1, Βίβας 1, Πρατς 1, Μορένο Πέρεζ Κ. 1, Μορένο Πέρεζ Ν. 1, Παλάσιο 4, Μουνιόθ 1, Γκαλινάτο 1, Κουινόνεθ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα