Εθνική Ομάδα Πόλο: Οι πανηγυρισμοί των διεθνών σε πισίνα, αποδυτήρια και πούλμαν! (vids)

Newsroom
Εθνική Ομάδα Πόλο: Οι πανηγυρισμοί των διεθνών σε πισίνα, αποδυτήρια και πούλμαν! (vids)

bet365

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος έδωσε στην δημοσιότητα τρία βίντεο με τους πανηγυρισμούς της Εθνικής πόλο των ανδρών, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης!

Η Εθνική πόλο των ανδρών κατέκτησε ακόμα ένα μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση, νικώντας στον μικρό τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου την Κροατία με 9-7. Οι διεθνείς μας πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, με τραγούδια και συνθήματα "Ελλάς Ολέ", στον περίβολο της πισίνας με τους Έλληνες φιλάθλους, σε αποδυτήρια και πούλμαν.

Δείτε παρακάτω τα σχετικά βίντεο:

Ο Δημήτρης Σκουμπάκης δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Η τρίτη θέση στον κόσμο μας γεμίζει περηφάνια, μεγάλη χαρά και ευχαρίστηση. Είναι ανταμοιβή της σκληρής δουλειάς μας. Για την προσωπική διάκριση στο σημερινό ματς είμαι επίσης πολύ χαρούμενος, αλλά πρέπει να πω ότι είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς».

Από την μεριά του, ο μεγάλος άτυχος Μάνος Ζερδεβάς δήλωσε: «Ένιωθα σαν το λιοντάρι στο κλουβί. Ο Παναγιώτης (σ.σ. Τζωρτζάτος) έκανε μια τρομερή εμφάνιση, έπαιξε και για τους δυο μας, για όλη την ομάδα. Είμαι υπερήφανος που ανήκω σε αυτή την Εθνική».

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα