Final-4 κύπελλο πόλο: Η Συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών και των εκπροσώπων των ομάδων

Newsroom
Final-4 κύπελλο πόλο: Η Συνέντευξη Τύπου των διοργανωτών και των εκπροσώπων των ομάδων

bet365

Οι 8 φιναλίστ του κυπέλλου Ελλάδος στο πόλο ανδρών και γυναικών μίλησαν πριν το διήμερο της διοργάνωσης στη Λάρισα.

Η πρώτη εγχώρια κούπα σε άνδρες και γυναίκες στο πόλο κρίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο στη Λάρισα όπου θα διεξαχθεί το Final-4 του κυπέλλου Ελλάδος σε άνδρες και γυναίκες.

Το απόγευμα της Παρασκευής (15/4) δόθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με την παρουσία των διοργανωτών και των εκπροσώπων των ομάδων που θα μετέχουν στη διοργάνωση.
Μια διοργάνωση που όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κ. Γιαννόπουλος, θα υπάρχει «συγκεκριμένος αριθμός φιλάθλων από κάθε ομάδα. Ονομαστικά, δόθηκε από κάθε ομάδα η λίστα στην Ομοσπονδία που σημαίνει ότι κάθε ένας που θα παρακολουθήσει τους αγώνες αυτό το διήμερο, θα πρέπει να είναι δηλωμένος ονομαστικά. Καλό θα είναι, κανένας να μην προσπαθήσει να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Θα παρακολουθήσουν τους αγώνες όσοι πρέπει να μπουν στο κολυμβητήριο και κανένας άλλος».

Οι δηλώσεις των φιναλίστ στις γυναίκες

Συν. τύπου για γυναίκες κύπελλο πόλο

Από πλευράς ομάδων, για τον Ολυμπιακό ο Αλεξάντερ Τσίριτς, δήλωσε: «Είμαστε καθόλα έτοιμοι να ανταποκριθούμε και σε αυτή τη διοργάνωση. Μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας θέλουμε και αυτό το τρόπαιο, αλλά και το πρωτάθλημα. Ο ημιτελικός με τον Εθνικό είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και όλα μπορούν να συμβούν. Θα κάνουμε το καλύτερο για να βρεθούμε στον τελικό. Το μυστικό για το ότι συνεχίζονται οι επιτυχημένες εμφανίσεις της ομάδας και μετά την αλλαγή προπονητή, είναι επειδή έχουμε ίδια φιλοσοφία με τον Χάρη Παυλίδη. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι αγώνες και καλή επιτυχία σε όλους».

Για την ΑΕΚ η αρχηγός της ομάδας, Κική Στρατιδάκη, είπε: «Ελπίζω ότι θα γίνει μια σπουδαία διοργάνωση με ωραία παιχνίδια. Ευχαριστούμε τη Λάρισα που μας φιλοξενεί. Είναι καλό για το άθλημά μας να γίνονται αυτές οι διοργανώσεις στην περιφέρεια»

Από την πλευρά της, η προπονήτρια της ομάδας, Κική Λιώση, πρόσθεσε: «Για μας είναι, ήδη, μεγάλη επιτυχία ότι βρισκόμαστε σε αυτό το Final-4. Αγωνιζόμαστε στον ημιτελικό κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τα παρατάμε, θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα που έχουμε για πρόκριση στον τελικό».

Η προπονήτρια του Εθνικού, Αντιγόνη Ρουμπέση σημείωσε από την πλευρά της: «Μετά την κατάκτηση του LEN Trophy δίνουμε μεγάλη βαρύτητα και σε αυτή τη διοργάνωση. Θα επιδιώξουμε να βρεθούμε στον τελικό και να τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο, είναι στόχος. Καλή επιτυχία σε όλους».

Τέλος, από την Γλυφάδα, ο προπονητής Θοδωρής Ανδρεάκος σημείωσε:
«Θέλουμε πολύ να πάμε τελικό και να διεκδικήσει η Γλυφάδα τίτλο, όπως παλιά. Δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε. Αυτή η διοργάνωση γίνεται σε μια καλή συγκυρία μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ευρώπης από τον Ολυμπιακό και του LEN TROPHY από τον Εθνικό».

Η Τίνα Κοντογιάννη (αρχηγός ANO Γλυφάδας) πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια σε Ολυμπιακό και Εθνικό που πήραν τα Κύπελλα Ευρώπης. Το ελληνικό πόλο προοδεύει συνεχώς. Για το F-4 του Κυπέλλου ας το πάρει ο καλύτερος, που εύχομαι να είμαστε εμείς»

Οι δηλώσεις των φιναλίστ στους άνδρες

Ο Δημήτρης Μάζης

Για το τουρνουά των ανδρών πρώτα μίλησαν για τον Υδραϊκό οι Κώστας Κοκκινάκης και Μάκης Βολτυράκης, με τον δεύτερο να σημειώνει: «Συγχαρητήρια σε όσους πήραν ευρωπαϊκά τρόπαια. Ελπίζω ότι θα γίνουν καλοί αγώνες και θα τους απολαύσουν οι φίλοι του αθλήματος που θα γεμίσουν το κολυμβητήριο. Μπράβο στη Λάρισα που πήρε τη διοργάνωση, είναι σημαντικό για το άθλημά μας να γίνονται μεγάλοι αγώνες στην περιφέρεια».

Ο Δημήτρης Μάζης από πλευράς ΑΕΚ, είπε: «Ευχαριστούμε τους τοπικούς φορείς για τη φιλοξενία, συγχαρητήρια στους τροπαιούχους Ευρώπης. Η ΑΕΚ μετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό, γνωρίζουμε την αξία του, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να πάμε για το καλύτερο δυνατό».

Ο Χρβόγε Κόλιανιν, προπονητής της Βουλιαγμένης, τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι το τρόπαιο. «Συγχαρητήρια σε όλους και σε αυτούς που πήραν ευρωπαϊκούς τίτλους, αλλά και στους διοργανωτές των F-4. Στόχος μας είναι να κάνουμε καλό παιχνίδι στον ημιτελικό και να μπούμε τελικό ώστε να διεκδικήσουμε άλλο ένα Κύπελλο» είπε χαρακτηριστικά.

Βλάχος: «Πρέπει να ιδρώσουμε για να πάρουμε το τρόπαιο»

Ο Θοδωρης Βλάχος

Για το μεγάλο φαβορί, τον Ολυμπιακό, ο Θοδωρής Βλάχος ανέφερε: «Είμαι Θεσσαλός, από τον Βόλο, αλλά έχω δεσμούς και με τη Λάρισα και γνωρίζω καλά και το έργο του κ. Αγοραστού, γενικότερα, όχι μόνον σον αθλητισμό. Έχει συμβάλει και τα προηγούμενα χρόνια στις διοργανώσεις μας και συνεχίζει. Είναι η πρώτη φορά που γίνονται σε πόλη της περιφέρειας δύο μαζεμένα φάιναλ φορ, δύσκολο εγχείρημα, αλλά θα τα καταφέρουν οι διοργανωτές. Θα σεβαστούμε τη φιλοξενία και θα προσφέρουμε ωραίο θέαμα. Είναι στόχος το κύπελλο, αλλά για να τα καταφέρουμε πρέπει να είμαστε σοβαροί και να ιδρώσουμε».

Από πλευράς παικτών, ο αρχηγός Κώστας Μουρίκης πρόσθεσε: «Παρότι είμαστε το φαβορί δεν πρέπει να εφησυχάζουμε διότι το Κύπελλο είναι ο θεσμός των εκπλήξεων. Μετά κορονοϊό είναι η πρώτη φορά που θα είναι γεμάτο το κολυμβητήριο σε F-4 Κυπέλλου κι αυτό είναι υπέροχο».

Θυμίζουμε ότι οι ημιτελικοί του Σαββάτου έχουν ως εξής:

16.00 ΑΕΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Γυναίκες),

17.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ NOBEL HELLAS (Γυναίκες),

19.00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ (Άνδρες),

20.30 ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Άνδρες).

Την Κυριακή στις 17.00 θα γίνει ο Τελικός των Γυναικών και στις 19.00 ο τελικός των Ανδρών.

 

Τελευταία Νέα