Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Σλοβένοι και Σλοβάκες αντί της Ρωσίας στο Σπλιτ

Δημήτρης Ντζάνης
Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο: Σλοβένοι και Σλοβάκες αντί της Ρωσίας στο Σπλιτ

bet365

Η Σλοβενία και η Σλοβακία αντικαθιστούν τη Ρωσία σε άνδρες και γυναίκες στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης του Σπλιτ.

Η Σλοβενία στους άνδρες και η Σλοβακία στις γυναίκες είναι οι χώρες που θα πάρουν τη θέση της Ρωσίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης του Σπλιτ (27 Αυγούστου - 10 Σεπτεμβρίου).

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία αποφάσισε να καλέσει τα δύο εθνικά συγκροτήματα στη θέση των εθνικών ομάδων ανδρών και γυναικών της Ρωσίας, που τελούν υπό τιμωρία, αποτέλεσμα της εισβολής της χώρας τους στην Ουκρανία.

Οι 16 χώρες στους άνδρες: Ουγγαρία, Ισπανία, Μαυροβούνιο, Κροατία, Σερβία, Ιταλία, Ελλάδα, Γαλλία, Γεωργία, Ρουμανία, Ολλανδία, Γερμανία, Σλοβακία, Μάλτα, Ισραήλ και Σλοβενία.

Οι 12 χώρες στις γυναίκες: Ισπανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ισραήλ, Ρουμανία, Σερβία, Κροατία και Σλοβακία

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στο Σπλιτ στις 23 Απριλίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Τελευταία Νέα