AEK - ΝΕΠ 7-5: Η πρόκριση θα παιχθεί στην Πάτρα

Newsroom
AEK - ΝΕΠ 7-5: Η πρόκριση θα παιχθεί στην Πάτρα

bet365

Η ΑΕΚ πήρε διαφορά δύο γκολ από τη ΝΕ Πατρών, αλλά η πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου θα κριθεί στην αχαϊκή πόλη.

Δύσκολα έβαλε η ΝΕ Πατρών στην ΑΕΚ στο κολυμβητήριο Ηλιούπολης, αλλά τελικά η Ένωση νίκησε 7-5 και πήρε προβάδισμα πρόκρισης εν όψει του αγώνα ρεβάνς, στις 28 Φεβρουαρίου, για την πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο γυναικών (22-23 Μαρτίου).

Οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν 2-0, η ΑΕΚ ισοφάρισε 2-2 και το ημίχρονο έκλεισε στο 3-3. Στην επανάληψη, η «κιτρινόμαυρη» ομάδα πήρε κεφάλι με 5-3 και 6-4, η ΝΕΠ μείωσε 6-5, αλλά η Κυριακή Στρατηδάκη έγραψε το τελικό 7-5.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-1, 3-2, 1-0

ΑΕΚ (Κική Λιόση): Αρχοντάκη, Πασκάλε 3, Κασσάρη, Λούδη, Γαβαλά, Μαστροκάλου, Μιχαηλίδου, Στρατηδάκη 1, Κώτσια 1, Τσιμάρα Ευδ.1, Γροζοπούλου, Μπεκρή, Κοβάσεβιτς, Τσιμάρα Ευφ.1, Βαμβακάρη.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ: Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη, Σάντσεζ Λορένα, Κοντάκου, Πετάση, Κουρέτα 2, Σαπκίνα, Λυκοθανάση, Ζοφώλη, Κεπενού, Ντάσιου 3, Νιαρχάκου, Γκέκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα