World League: Η 13άδα της εθνικής πόλο γυναικών για το ματς με την Ουγγαρία

Newsroom
World League: Η 13άδα της εθνικής πόλο γυναικών για το ματς με την Ουγγαρία

bet365

Η Αλεξία Καμμένου κατέληξε στις 13 παίκτριες της εθνικής ομάδας πόλο γυναικών για τον αγώνα με την Ουγγαρία στην Πάτρα.

H εθνική ομάδα πόλο γυναικών ανοίγει τις υποχρεώσεις της στο φετινό Worlde League υποδεχόμενη την Ουγγαρία στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας το βράδυ της Τρίτης (25/1, 20:00) στο πλαίσιο του Α’ προκριματικού ομίλου.

Η ομοσπονδιακή τεχνικός Αλεξία Καμμένου κατέληξε στις 13 παίκτριες που θα έχει στη σύνθεσή της για τον αγώνα και είναι οι: Ιωάννα Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου (αρχηγός), Ιωάννα Χυδηριώτη, Φωτεινή Τριχά, Αθηνά Γιαννοπούλου, Ελένη Ξενάκη, Άλκηστη Μπενέκου, Μαρία Πάτρα, Χριστίνα Σιούτη, Βασιλική Πλευρίτου, Τίνα Κοντογιάννη, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη Ελένη Σωτηρέλη.

Η Ουγγαρία, 3η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο θα παραταχθεί με τις: Κλαούντια Κις, Ντόροθι Σίλαζι, Ταμάρα Φάρκας, Πάνι Σέγκεντ, Πάννα Πόκζε, Ρεμπέκα Γκρέις Πάρκες, Σουζάνα Μάτε, Σόνια Κούνα, Ντόρα Λέιμετερ, Ντάλμα Ντόμσοντι, Κριστίνα Φάραγκο, Κριστίνα Γκάρντα (αρχηγός), Άλντα Μάνον Μαγκιάρι.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το κανάλι της Fina στο Youtube, μέσω του KOE TV. Η Ελλάδα μετέχει στον Α’ προκριματικό Όμιλο της Ευρώπης, όπου βρίσκεται και η Ολλανδία.

Τα τρία παιχνίδια του ομίλου: Ελλάδα-Ουγγαρία (25/1), Ουγγαρία-Ολλανδία (22/2), Ολλανδία – Ελλάδα (15/3).

Σήμερα για το β’ όμιλο θα γίνει το παιχνίδι Ρωσία-Ιταλία, ενώ στον όμιλο μετέχει και η Ισπανία.

 

Τελευταία Νέα