Μαχαίρας: «Θα τα δώσουμε όλα για το χρυσό μετάλλιο»

Newsroom
Μαχαίρας: «Θα τα δώσουμε όλα για το χρυσό μετάλλιο»

bet365

Οι δηλώσεις του προπονητή της εθνικής εφήβων της Ελλάδας Ηλία Μαχαίρα για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής με τη Σερβία.

Ο "αρχιτέκτοντας" της επιτυχίας της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο Εφήβων Ηλίας Μαχαίρας μίλησε στο koe.org.gr για την πρόκριση στον τελικό αλλά και για την Σερβία από την οποία θα διεκδικήσει η ομάδα του το χρυσό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα πανηγυρίζουμε, το διασκεδάζουμε, αύριο ξεκουραζόμαστε, κάνουμε ένα τελευταίο ξεμούδιασμα και την Κυριακή, στον τελικό, θα παλέψουμε όσο μπορούμε, θα τα δώσουμε όλα, για το χρυσό μετάλλιο.

Είμαι περήφανος γι αυτήν την εκπληκτική ομάδα και την πορεία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ειδικότερα στον σημερινό ημιτελικό.

Είμαι περήφανος γι αυτά τα παιδιά που επέδειξαν τεράστιο πάθος και μεγάλη ψυχή και απέδειξαν ότι τα προσόντα αυτά μετράνε περισσότερο. Χωρίς να λείπει φυσικά το ταλέντο και οι ικανότητες. Κάναμε υπέρβαση και πιστεύω οι Έλληνες φίλαθλοι να είναι περήφανοι για μας. Μακάρι να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και στον τελικό.

Στον αγώνα των ομίλων τους κοντράραμε γερά τους Σέρβους και χάσαμε στις λεπτομέρειες. Μακάρι να τους κοντράρουμε και στον τελικό και να νικήσουμε εμείς αυτή τη φορά στις λεπτομέρειες. Ένα είναι σίγουρο, ότι θα τα δώσουμε όλα».

*Η Ελλάδα είχε ηττηθεί με 9-8 απο τη Σερβία στη φάση των ομίλων.

@Photo credits: ΚΟΕ
 

Τελευταία Νέα