Ο Μπερλουσκόνι θέλει Ντελ Πιέρο!

Γιώργος Φραδελάκης
Τον... πόθο της Μίλαν για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο επαναφέρουν στο προσκήνιο τα ιταλικά Μέσα, υποστηρίζοντας πως ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι έτοιμος να τον καλέσει στο Μιλάνο.

Ο θαυμασμός του ισχυρού άνδρα των «ροσονέρι» είναι γνωστός και δεδηλωμένος, η εφημερίδα «Τuttosport» ωστόσο πηγαίνει το θέμα κι ένα βήμα... πιο πέρα. Συγκεκριμένα αναφέρει πως η επαναδραστηριοποίηση του «καβαλιέρε» με τα κοινά των πρωταθλητών Ιταλίας, είναι αρκετά πιθανό να συνδυαστεί και με την αναζήτηση... εκδίκησης επί της μισητής αντιπάλου Γιουβέντους, για την «αρπαγή» του Αντρέα Πίρλο.

Ο πλέον μάλιστα ιδανικός τρόπος για να πάρει το... αίμα του πίσω, δεν είναι άλλος απ' το να φέρει στο Μιλάνο την «σημαία» της «Γηραιάς Κυρίας», που όπως όλα δείχνουν, ούτως ή άλλως θ' αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι. Για την ακρίβεια αναφέρει σχετικά με την πραγματοποίηση αυτού του σεναρίου πως: «Είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο, όχι όμως απίθανο», την στιγμή που ο «πιντουρίκιο» εξετάζει ήδη προτάσεις και απ' τις ΗΠΑ.

Έπειτα το δημοσίευμα αποκαλύπτει κάποια λόγια που φέρονται να έχουν κάνει άτομα του περιβάλλοντός του, γράφοντας πως: «Γνωρίζουμε πως ο πρόεδρος της Μίλαν αποτελεί μεγάλο θαυμαστή του Ντελ Πιέρο αλλά αυτή τη στιγμή ο Άλεξ σκέφτεται μόνο το γήπεδο, τη Γιουβέντους και το σκουντέτο. Για το μέλλον θα μιλήσουμε μετά τις 20 Μαΐου».

Την ίδια στιγμή πάντως στο τραπέζι πέφτει και η περίπτωση να συνεχίσει στους «μπιανκονέρι» ο Ντελ Πιέρο αλλά από ένα διοικητικό πόστο, κάτι που ωστόσο αν τελικά δεν γίνει, ανοίγει τις πόρτες διάπλατα στον Μπερλουσκόνι.