Συνεχίζει η Φράιμπουργκ (vid)

Συνεχίζει η Φράιμπουργκ (vid)

bet365

Η Φράιμπουργκ συνεχίζει το αήττητητο σερί στη έδρα της με τον Κρίστιαν Στράιχ στον πάγκο, μπορεί να έμεινε στο ο-0 με την Χόφενχαϊμ, όμως έκανε ακόμη ένα σημαντικό βήμα για την σωτηρία.

Η Φράιμπουργκ έτρεχε ένα σερί 7 αγώνων χωρίς ήττα και υποδέχθηκε την ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό Χόφενχαϊμ με σκοπό να κάνει ακόμη ένα βήμα για την σωτηρία. Οι παίκτες του Κρίστιαν Στράιχ κατάφεραν να μείνουν αήττητοι εντός έδρας υπό τις οδηγίες του μετά το 0-0 και βρίσκονται με το… ενάμισι πόδι στο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Μπουντεσλίγκα και του χρόνου, καθώς βρίσκονται στο +7 από την Κολωνία 3 αγωνιστικές πριν το τέλος.

Ο Γιόακιμ Λεβ έδωσε – ως συνήθως – το παρών στο γήπεδο, καθώς είναι κάτοικος Φράιμπουργκ και οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 7’ με τον Σμιντ να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή. Φράις, Μακιάντι και Ντεμπελέ έχασαν στη συνέχεια ευκαιρίες για την Φράιμπουργκ, που έψαχνε το γκολ, όμως οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0. Στην επανάληψη οι παίκτες του Στράιχ είχαν και πάλι τον έλεγχο, με τον Μπάμπελ να χάνει την πιο αξιόλογη ευκαιρία για την Χόφενχαϊμ στο 69’. Ο Μακιάντι παραλίγο να ανοίξει το σκορ στο 73’, όταν η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και σταμάτησε στο δοκάρι του Στάρκε, με το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα