Πρώτος στόχος της Λεβερκούζεν ο «Sokratis»

Θοδωρής Βασίλης
Πρώτος στόχος της Λεβερκούζεν ο «Sokratis»

bet365

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν ετοιμάζει ήδη τα πλάνα της για τη νέα σεζόν. Πλάνα στα οποία συμπεριλαμβάνεται κι ένας Έλληνας, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Οι «ασπιρίνες» ξεκίνίνησαν ήδη την μεταγραφική ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν που θα τις βρει ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Σάμι Χίπια απέκτησε τον Αυστραλό επιθετικό Ρούμπι Κρουζ της Φορτούνα Ντίσελντορφ έναντι του ποσού του 1,5 εκατ. ευρώ ο οποίος θα μετακομίσει στο «Μπάι Αρίνα» με το τέλος της σεζόν.

Η ενίσχυση όμως για την Λεβερκούζεν δεν σταματάει εδώ, αφού ο μεγάλος στόχος της είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της express ο 24χρονος αμυντικός αρέσει πολύ στο προπονητικό δίδυμο των Χίπια και Λεβαντόφσκι και όπως αναφέρει το δημοσίευμα θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ τονίζει ότι ο Έλληνας αμυντικός-ο οποίος ήταν στην λίστα της Λεβερκούζεν και την περσινή σεζόν-δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Βέρντερ μέχρι το 2016 και ότι η αξία του στην μεταγραφική αγορά φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ, αλλά παρόλα αυτά στο συμβόλαιό του υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης την οποία ρήτρα είναι διατεθειμένη να καλύψει η γερμανική ομάδα.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα