Και οι δύο ευΧαριστημένοι! (vid)

Φώτης Καρακούσης
Και οι δύο ευΧαριστημένοι! (vid)

bet365

Σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια όχι της αγωνιστικής, αλλά ίσως και της χρονιάς, Ξάνθη και Άρης έμειναν στο μηδέν, ένα αποτέλεσμα που κρατάει στην Σούπερ Λίγκα τους «κίτρινους», ενώ οι ακρίτες παραμένουν 6οι μαζί με τον Παναθηναϊκό.

Αν σου έλεγαν να ξεχάσεις ένα παιχνίδι από την φετινή Σούπερ Λίγκα, μέσα στα φαβορί θα ήταν και το σημερινό της Ξάνθης με τον Άρη. Οι δύο ομάδες στα Πηγάδια όχι απλά έμειναν στο μηδέν, αλλά ουσιαστικά δεν έκαναν τίποτα. Αυτό βέβαια δεν χάλασε κανέναν, μιας και οι «κίτρινοι» παρέμειναν στην κατηγορία φτάνοντας τους 33 βαθμούς, ενώ οι ακρίτες ισοβαθμούν με τον Παναθηναϊκό στην 6η θέση και αν δεν μπορέσει να πάρει την αδειοδότηση ο ΠΑΣ Γιάννινα, θα παίξουν μπαράζ για μια θέση στην Ευρώπη.

Απολύτως τίποτα στο ματς...

Στα του αγώνα, όπως αναφέραμε το θέαμα ήταν από κακό, έως κάκιστο, καθώς τόσο η Ξάνθη, όσο και ο Άρης δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον αντίπαλό τους και η μοναδική αξιοσημείωτη φάση ήταν ένα σουτ του Γιαννιώτα στο 24'. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε ακόμα περισσότερο και σίγουρα ακόμα και αύριο, δύσκολα θα βρεις άνθρωπο που να θυμάται την αναμέτρηση.

Man of the match: Σε ένα τόσο άσχημο σουτ θα είναι λάθος θα πούμε πως υπήρξε παίκτης που ήταν καλύτερος. Αν έπρεπε να βάλουμε κάποιον θα ήταν ο Γιαννιώττας που είχε δύο σουτ και πάλεψε όσο μπορούσε.

Αδύναμος κρίκος: Όλοι ήταν αδύναμοι κρίκοι με το τραγικό αυτό θέαμα.

Στο ύψος του: Βάλαμε πολυτιμότερο τον Γιαννιώτα, αλλά δύσκολα μπορούμε να βρούμε κάποιον που στάθηκε στο ύψος του.

Η γκάφα: Δεν έγινε καμία ευκαιρία, δεν υπήρξε καμία γκάφα.

Το στραγάλι: Σε ένα τέτοιο ματς αν ο Κομίνης έκανε και λάθος θα έπρεπε να του πάρουν την σφυρίχτρα και να μην σφυρίξει ποτέ στην ζωή του. Δεν το έκανε όμως και συνεχίζει...

Το ταμείο του Gazzetta: Και οι δύο ήθελαν έναν βαθμό, τον πήραν, πέτυχαν τους στόχους τους και πάμε για άλλα. Τόσο απλά. Κανένα θέαμα, κανένα ποδόσφαιρο, αλλά το ζήτημα είναι πως ο Άρης έμεινε και αυτό ήταν το ζητούμενο για τους «κίτρινους». Η Ξάνθη από την άλλη δεν έκανε και αυτή τίποτα και πλέον θα παρακαλάει να μην πάρει άδεια ο ΠΑΣ για να τα παίξει όλα για όλα με τον Παναθηναϊκό για την Ευρώπη.

Οι συνθέσεις

Ξάνθη (Ουζουνίδης): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Γούτας, Μάνταλος (83΄ Ντάνι), Βάλλας, Μαρσελίνιο, Σμιθ (67΄ Πλατέλλας), Φλίσκας, Ντιέ, Ράνος (58΄ Σολτάνι).

Άρης (Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος, Τάτος (93΄ Μαργαρίτης), Αγγελούδης (51΄ Διαμαντάκος), Παπαστεριανός, Πουλίδο, Γιαννιώτας (85΄ Οικονομόπουλος), Ζαραδούκας, Κοέλιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα