Εκτός αποστολής ο Κοντρέρας

Gazzetta team
Εκτός αποστολής ο Κοντρέρας

bet365

Ο Κοντρέρας ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στην πρωινή προπόνηση και έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Έξω και ο Φετφατζίδης.

Ο Χιλιανός αμυντικός αισθάνθηκε «βαρείς» τους προσαγωγούς του, λόγω κόπωσης, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα και να μείνει εκτός αποστολής προκειμένου να προφυλαχθεί. Εκτός έμειναν και οι Ντιακιτέ, Γιαννιώτης, Λυκογιάννης (είναι με την Κ20), Πάντελιτς, Πίνο και Φετφατζίδης.

Οι ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τους «πράσινους». Το πρόγραμμα σήμερα περιλάμβανε πολλές ασκήσεις τακτικής, μέσω τελειωμάτων των φάσεων και διτέρματος. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν επίσης στην κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας.

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ ανακοίνωσε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Αυτοί είναι οι Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Παπαδόπουλος, Τζιμπούρ, Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ, Γκρέκο, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπάζογλου, Σιόβας, Βλαχοδήμος.

Όσοι έμειναν εκτός αποστολής, αλλά και ο τραυματίας Κοντρέρας, θα δουλέψουν αύριο το πρωί στις 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα