«Χαιρετάει» ο Σισοκό

«Χαιρετάει» ο Σισοκό

«Χαιρετάει» ο Σισοκό

bet365

Παρελθόν θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν ο Ιμπραήμ Σισοκό από τον Παναθηναϊκό στο τέλος της χρονιάς, αφού η Βόλφσμπουργκ φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με ομάδα εκτός Ελλάδας για την πώλησή του.

Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός ήταν κατά γενική ομολογία από τους ελάχιστους διασωθέντες του φετινού «ναυαγίου» του Τριφυλλιού. Οι πιθανότητες παραμονής του στους «πράσινους» ωστόσο ήταν ούτως ή άλλως αρκετά περιορισμένες αφού αγωνιζόταν ως δανεικός από τους «λύκους» και δύσκολα θα μπορούσαν να καλυφθούν οι απαιτήσεις της γερμανικής ομάδας για την παραχώρησή του.

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Πριν από λίγες ημέρες όμως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ενημερώθηκαν από τους ιθύνοντες της Βόλφσμπουργκ ότι έχουν έρθει ήδη σε συμφωνία με ομάδα εκτός Ελλάδας για την πώλησή του, σύμφωνα με το «Goal». Αυτό βέβαια σημαίνει πως ο Σισοκό διάγει τις τελευταίες ημέρες του στο Τριφύλλι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και -με δεδομένο τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό- θα φορέσει μόνο δύο φορές ακόμα την πράσινη φανέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα