«Ο Μπάλας δεν πάει πουθενά»

Gazzetta team
«Ο Μπάλας δεν πάει πουθενά»

bet365

Διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο ο ατζέντης του Μπάλας Μέγιερι το ενδεχόμενο ο πελάτης του να παραχωρηθεί σε άλλον σύλλογο το καλοκαίρι.

Ο Γιόνας Χρούτκα μιλώντας σε ΜΜΕ στην Ουγγαρία διευκρίνισε για τον Μέγιερι πως «είναι ανώφελο να γίνονται τέτοιες εικασίες και εκτιμήσεις για τον παίκτη. Δεν έχει κανένα νόημα ή αντίκρισμα από την στιγμή που ο Μπάλας δεν θα πάει πουθενά». Στην συνέχεια ο εκπρόσωπος του γκολκίπερ του Ολυμπιακού επισήμανε πως «όλα αυτά είναι μόνο φήμες. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα σχετικό. Ο Μπάλας υπέγραψε πέρυσι τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Είναι πολύ καλά στην Ελλάδα. Αμείβεται μία χαρά και δεν υπάρχει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Παρότι ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει ήδη το πρωτάθλημα ο Μπάλας παραμένει απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα καθώς υπάρχει το Κύπελλο και φυσικά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Έχει βρει ρυθμό και παίρνει θέση βασικού και είναι πρωταρχικής σημασίας το να αγωνίζεται».

Όσον αφορά σε κρούσεις από ομάδες και την Έβερτον υπογράμμισε ότι «μας έχουν γίνει κρούσεις όμως δεν είχαμε ποτέ κάτι ουσιαστικό ή επίσημο ή πιο προχωρημένο. Το θέμα με την Εβερτον έχει περάσει. Δεν προχώρησε, όπως και με άλλες ομάδες που παρακολουθούσαν τον Μπάλας. Οι λόγοι δεν είναι σωστό να αναλυθούν στην παρούσα φάση. Θα τα πούμε ίσως κάποια άλλη στιγμή. Στο ποδόσφαιρο βέβαια ποτέ δεν μπορείς να είσαι απόλυτα σίγουρος για κάτι και αναμφίβολα αποφάσεις για το μέλλον ενός παίκτη δεν λαμβάνονται ποτέ εν θερμώ».

SUPERLEAGUE NEWS FEED