Βιτόρια και για Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Βιτόρια και για Ολυμπιακό

bet365

Για τον Στίβεν Βιτόρια είχατε διαβάσει πρώτα στο Gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Οι Πορτογάλοι όμως βάζουν στο... κόλπο και τον Ολυμπιακό!

Είναι μία συνηθισμένη πρακτική ατζέντηδων να ρίχνουν στο... τραπέζι των συζητήσεων παίκτες σε διάφορες ομάδες ανά την Ευρώπη. Ένας ποδοσφαιριστής δηλαδή να προτείνεται σε αρκετούς συλλόγους. Σε αυτήν την περίπτωση αναφερόμαστε στον Στίβεν Ντε Σόουζα Βιτόρια, τον 26χρονο αμυντικό της Εστορίλ που βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, όπως σας μετέφερε προ ημερών το Gazzetta. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία ο Ολυμπιακός είχε ξανά επαφές με δίκτυο μάνατζερ στην χώρα για παίκτες και από εκεί ανέκυψε το όνομα αυτό και για τους ερυθρόλευκους. Δύο από τα ονόματα που τέθηκαν επί τάπητος στους Πειραιώτες ήταν εκείνα των Βιτόρια και Σίμι. Ο Σίμι Στρίκερ είναι 21χρονος επιθετικός που αγωνίζεται με την φανέλα της Πορτιμονένσε.

Οι πληροφορίες του gazzetta.gr από την Πορτογαλία κάνουν λόγο και για την ύπαρξη αρκετών άλλων ονομάτων στις κουβέντες που έγιναν μεταξύ του Ολυμπιακού και Πορτογάλων μάνατζερ. Οι συζητήσεις διερευνητικού τύπου για τους πρωταθλητές Ελλάδας θα συνεχιστούν και φυσικά το γεγονός ότι υποδεικνύεται ένα ή περισσότερα ονόματα σε έναν σύλλογο δεν σημαίνει πως θα κλείσουν κιόλας. Για τον Βιτόρια ωστόσο αυτό που τονίστηκε είναι πως για αυτόν ο Ολυμπιακός είναι μία από τις επιλογές του για το προσεχές καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα στο Κροατία-Σερβία ο Μάρκο Σκέποβιτς που αποτελεί ερυθρόλευκο στόχο έπαιξε λιγότερο από 10 λεπτά λόγω τραυματισμού ενώ για το ταξίδι των Κοβάσεβιτς και Λορένθο την Κυριακή στην Ισπανία προέκυψαν και άλλα απρόοπτα. Ο Σεμπαστιάν Ντουμπαρμπιέρ της Κόρδοβα είναι τραυματίας και θα είναι εκτός μάχης για το ματς με την Ρεάλ Β' ενώ ελέω των Εθνικών ομάδαν θα απουσιάζουν από την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ οι Ντένις Τσερίσεφ και Χοσέ Ροντρίγκεθ. Με βάση τα νεότερα ισπανικά ρεπορτάζ οι Τόμας Μελίγιας, Χουαφράν, Νάτσο και Μπόρχα Γκαρθία που έχουν μπει στα κόκκινα... ραντάρ θα είναι βασικοί με την Ρεάλ Β' ενώ ο Φέντε Βίκο, που αποτελεί πολύ καλή περίπτωση παίκτη εκτιμάται πως θα είναι στην αρχική ενδεκάδα της Κόρδοβα. Βέβαια αυτές τις μέρες οι σκάουτερ των νταμπλούχων Ελλάδας θα... τσεκάρουν όσα πιο πολλά παιχνίδια Εθνικών ομάδων γίνεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα