Μπουφόν: «Θέλω Τότι στη Σκουάντρα!»

Μπουφόν: «Θέλω Τότι στη Σκουάντρα!»

Μπουφόν: «Θέλω Τότι στη Σκουάντρα!»

bet365

Ο αρχηγός της Ιταλίας έδωσε ψήφο στον Καπιτάνο της Ρόμα, ζητώντας τον στην Εθνική. «Εάν με καλέσουν, θα ξανασκεφτώ την αποχώρηση μου», η ατάκα του Τότι...

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν υπήρξε συμπαίκτης με τον Φραντσέσκο Τότι σε όλα τα εθνικά κλιμάκια της Ιταλίας από το 1993 μέχρι και το 2006, όταν ο δεύτερος μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, αποσύρθηκε από τη Σκουάντρα Ατζούρα. Ωστόσο, ο Ιταλός πορτιέρε θέλει να ξαναζήσει μία τελευταία μουντιαλική εμπειρία με τον αρχηγό της Ρόμα και με τον δικό του τρόπο έριξε το... τυράκι στον εκλέκτορα, Τσέζαρε Πραντέλι: «Εάν ο Τότο συνεχίσει και του χρόνου, όπως παίζει φέτος, τότε νομίζω ότι ο κόουτς θα έπρεπε να του δώσει μία ευκαιρία. Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσε να βοηθήσει με πολλούς τρόπους».

Σε αυτή την κλήση ο Καπιτάνο δεν θα έλεγε όχι παρά τα 36 χρόνια του, κάτι που άφησε και ο ίδιος να εννοηθεί: «Το πιο πιθανό είναι στο τέλος της επόμενης σεζόν να σταματήσω. Βέβαια εάν με καλέσουν στην Εθνική, τότε θα το ξανασκεφτώ», είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου. Ο Τότι μετράει φέτος 11 γκολ και πρόσφατα βρέθηκε με 226 τεμάχια στη 2η θέση όλων των εποχών στην Ιταλία μετά τον θρυλικό Σίλβιο Πιόλα. Οσο για τον ίδιο τον Πραντέλι, είχε δηλώσει πρόσφατα πως ο Τότι ίσως να άξιζε την κλήση. Προφανώς κάποια ποιοτικά λεπτά θα μπορούσε να τα προσφέρει στην Εθνική.

 

SERIE A Τελευταία Νέα