«Απαράδεκτος, αλλά δεν γνώριζε»

«Απαράδεκτος, αλλά δεν γνώριζε»

Θοδωρής Βασίλης
«Απαράδεκτος, αλλά δεν γνώριζε»

bet365

Ο Θωμάς Μαύρος μίλησε στο gazzetta.gr για τον χαιρετισμό του Κατίδη τονίζοντας ότι είναι απαράδεκτος, αλλά ότι ο παίκτης δεν γνώριζε τι ακριβώς έκανε. Ο θρύλος της Ένωσης έδωσε την δική του συμβουλή στον νεαρό άσο.

Πως είδατε την κίνηση του Κατίδη να πανηγυρίσει με τέτοιο τρόπο;

Είναι απαράδεκτη αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν ήξερε τι ακριβώς έκανε και δεν πιστεύω να εννοούσε με την κίνηση αυτή κάτι ανάλογο όπως ερμηνεύτηκε.
Θεωρείτε ότι ο πανηγυρισμός του ποδοσφαιριστή προσβάλει την ΑΕΚ;
Επαναλαμβάνω νομίζω ότι ο ίδιος δεν ήξερε τι έκανε. Πιστεύω είχε χαρεί για το γκολ κι έκανε μία κίνηση που ήταν άσχημη μεν, αλλά ο ίδιος δεν είχε καταλάβει τι σημαίνει.
Η άποψή σας για την ανακοίνωση της ORIGINAL;
Δεν γνωρίζω ακριβώς τι λέει, αλλά νομίζω ότι θα πρέπει να δοθεί χρόνος στον Κατίδη να του εξηγήσουν τι ακριβώς έκανε ώστε να μάθει και να μην τον τελειώσουν για ένα λάθος.
Είστε ο θρύλος της ΑΕΚ, θέλετε να του δώσετε μία συμβουλή;
Τα νέα παιδιά είναι διαφορετικά σε σχέση με την δική μου γενιά. Το πρώτο που έχω να του πω είναι να γνωρίζει από πριν γι αυτό που θέλει να πει ή να κάνει. Έχω την αίσθηση ότι ο Κατίδης απλά δεν γνωρίζει πράγματα και νομίζω μετά από ότι έγινε θα είναι περισσότερο προσεκτικός .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα