Ψάχνει το γκολ στο Καμπ Νόου ο Ρομπίνιο

Θάνος Σαρρής
Ο Ρομπίνιο τόνισε ότι η Μίλαν έχει την ποιότητα να κάνει παιχνίδι μέσα στο Καμπ Νόου και υποστήριξε ότι πρέπει να κυνηγήσει το εκτός έδρας γκολ για να «κλειδώσει» την πρόκριση.

Το «καθαρό» 2-0 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία έχει δώσει το προβάδισμα στη Μίλαν, ωστόσο η Μπαρτσελόνα είναι σαν θηρίο στο κλουβί. Ψάχνει το ξέσπασμα και θέλει να το πετύχει απέναντι στους Ροσονέρι. Ο Ρομπίνιο τόνισε ότι η Μίλαν είναι έτοιμη για το μεγάλο παιχνίδι και υποστήριξε ότι η ομάδα του πρέπει να ψάξει το εκτός έδρας το γκολ.

«Περιμένουμε μια πολύ δυνατή και δύσκολη ατμόσφαιρα, αλλά η Μίλαν είναι έτοιμη να παίξει ένα σπουδαίο παιχνίδι. Η Μπαρτσελόνα είναι μια σπουδαία ομάδα, αλλά τα πάντα μπορούν να γίνουν στο ποδόσφαιρο και δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τη Μίλαν. Δεν νομίζω ότι πρέπει μόνο να παίξουμε αμυντικά, έχουμε ποιότητα και πρέπει να επιτεθούμε όπως και να αμυνθούμε καλά.
Όταν έχουμε τη μπάλα πρέπει να κάνουμε παιχνίδι για να πετύχουμε ένα γκολ», τόνισε ο Βραζιλιάνος και ρωτήθηκε για την αμυντική τακτική της΄Ιντερ του Μουρίνιο το 2010 και το αν θα τη μιμηθούν: «Η Ίντερ αμύνθηκε πολύ, αλλά η Μπάρτσα κατάφερε να σκοράρει. Έχουμε ποιότητα για να παίξουμε. Πρέπει να πετύχουμε ένα γκολ».