«Σώθηκε» η Αταλάντα

Gazzetta team
«Σώθηκε» η Αταλάντα

bet365

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκέρμαν Ντένις (δύο γκολ) η Αταλάντα επικράτησε της Πεσκάρα με 2-1 κι έκανε το αποφασιστικό βήμα για την παραμονή. Ένα θαύμα χρειάζονται οι φιλοξενούμενοι για να μην υποβιβαστούν.

Από το πρώτο λεπτό φάνηκε η εικόνα του παιχνιδιού με την Αταλάντα να έχει την κατοχή και την Πεσκάρα να περιμένει πίσω. Οι «μπεργκαμάσκι» προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί, αλλά οι φιλοξενούμενοι, που είχαν νέο προπονητή στο πάγκο, πήραν προβάδισμα στην πρώτη τους επιθετική προσπάθεια στον αγώνα.

Ο Ντ' Αγκοστίνο στο 24' με ένα τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κονσίλι. Το γκολ αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους που δέκα λεπτά αργότερα έφτασανσ την ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντένις.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε με την Πεσκάρα να είναι πίσω στην άμυνα και την Αταλάντα να προσπαθεί να πετύχει το γκολ της νίκης. Αυτό τελικά ήρθε στο 67' με το δεύτερο γκολ του Ντένις στον αγώνα. Ο Αργεντινός επιθετικός έσπασε το τεχνητό οφσάιντ των φιλοξενούμενων και εκτέλεσες τον Πελιτσόλι.

Η Πεσκάρα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η προσπάθεια του Κασιόνε δεν έφερε αποτέλεσμα. Πλέον μετά και το αποτέλεσμα αυτό η Αταλάντα έκανε το σημαντικότερο βήμα για την παραμονή, την ώρα που η Πεσκάρα χρειάζεται ένα θαύμα για να μην υποβιβαστεί.

 

SERIE A Τελευταία Νέα