Κόντε: «Τεστ σοβαρότητας»

Η Γιουβέντους ετοιμάζεται για τη ρεβάνς της Τετάρτης με τη Σέλτικ και ο Αντόνιο Κόντε περιμένει να δει απολύτως σοβαρούς τους παίκτες του παρά τη νίκη με 3-0 στη Γλασκώβη.

«Το αυριανό παιχνίδι είναι σημαντικό καθώς υπάρχουν μπροστά μας 90 λεπτά απέναντι σε μια υπερήφανη ομάδα που θα κάνει τα πάντα. Είναι ένα σημαντικό ματς για όλους μας. Τους παίκτες, εμένα, τους πάντες. Η Σέλτικ είναι μια ομάδα που ποτέ δεν τα παρατάει και θα πρέπει να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι αύριο. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα σίγουρα είναι πολύ καλό αλλά το ποδόσφαιρο μπορεί να σε εκπλήξει αν δεν είσαι σοβαρός», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Μπιανκονέρι, ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι δε θα αγωνιστούν οι Βιντάλ, Μαρκίζιο και Λιχτστάινερ καθώς βρίσκονται στο όριο καρτών.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Γιουβέντους-Σέλτικ σε απόδοση 1.70 στη vistabet

Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στα συνεχή παράπονα του Νιλς Λένον και γενικά της Σέλτικ για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα, ο Κόντε είπε πως «σε κάθε κόρνερ ένας παίκτης της Σέλτικ πηγαίνει ακριβώς μπροστά στον τερματοφύλακα και τον μπλοκάρει. Σε κάθε κόρνερ. Αυτό είναι φάουλ σύμφωνα με τους κανονισμούς. Οπως και να έχει, αν ο Λένoν φωνάζει για τη διαιτησία τότε είναι έτοιμος να προπονήσει μια ομάδα στην Ιταλία καθώς εδώ πάντα φωνάζουν όλοι. Πέρα από την πλάκα, πάντως, έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη Σέλτικ και μπράβο του».

Τέλος, αφού πρώτα εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η Γιουβέντους έδειξε χαρακτήρα στο ματς της περασμένης Παρασκευής με τη Νάπολι, τοποθετήθηκε για τα σενάρια σχετικά με το ενδιαφέρον των Τσέλσι και Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι λογικό να ικανοποιείσαι όταν βλέπεις ότι σε εκτιμούν αλλά το σημαντικό είναι ότι αποτελεί κι αυτό απόδειξη πως στη Γιουβέντους δουλεύουμε πολύ σωστά και τα πάμε μια χαρά στην Ιταλία και την Ευρώπη».