«Δεν επανερχόμαστε τώρα!»

«Δεν επανερχόμαστε τώρα!»

Gazzetta team
«Δεν επανερχόμαστε τώρα!»

bet365

Το σίριαλ της μεταγραφής του Πάουλο Μασάντο παίρνει τέλος με την πρόεδρο της Λοκομοτίβ να δηλώνει στο gazzetta.gr πως η ομάδα της βάζει... προσωρινό stop στην απόκτησή του.

Η Όλγκα Σμορόντσκαγια δεν άλλαξε την Τετάρτη την θέση που είχε την Τρίτη για την υπόθεση του Πάουλο Μασάντο, αν και ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο Ελλάδας. «Κοιτάξτε εμείς κάναμε μία προσφορά για τον παίκτη, που δεν ισχύει όμως πλέον», υποστήριξε σε νέες της τοποθετήσεις στο gazzetta.gr η ισχυρή γυναίκα της Λοκομοτίβ Μόσχας.

«Για εμάς δεν υπάρχει πια θέμα Μασάντο. Είναι δεδομένο πως δεν θα επανέλθουμε τώρα για τον Πορτογάλο παίκτη. Τελείωσε και είναι οριστικό. Για την επόμενη μεταγραφική περίοδο δεν μπορούμε να ξέρουμε το τι θα γίνει. Αυτήν την στιγμή όμως δεν πρόκειται να καταθέσουμε νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για τον παίκτη», συμπλήρωσε. Η μεταγραφική περίοδος στην Ρωσία πάντως, όπως γράψαμε και πριν, ολοκληρώνεται στις 10 το βράδυ.

Ωστόσο με βάση την υπάρχουσα πληροφόρηση θεωρείται ιδιαίτερα δύσκολο να κλείσει μία τέτοια μεταγραφή τώρα. Έτσι όπως όλα δείχνουν ο Μασάντο θα μείνει τουλάχιστον έως το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Το καλοκαίρι οπότε και μπορεί να κάνουν το come back οι Ρώσοι ή άλλες ομάδες αναμένεται να υπάρξουν νέες συζητήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα