«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

Φώτης Καρακούσης
«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας»

bet365

Για κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό κάνουν λόγο στο «τριφύλλι» διαψεύδοντας τα περί επεισοδίου στην Παιανία ανάμεσα σε Φάμπρι και παίκτες.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ διαψεύδει τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και αφορούσαν επεισόδιο του Φάμπρι με παίκτες της ομάδας. Οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ενώ κάνει λόγο και για κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη με σκορ 1-0 πληρώνει 6.50 στη vistabet

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Μετά και τα νέα σενάρια επιστημονικής φαντασίας που περιγράφουν ανύπαρκτα επεισόδια στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας, είναι πλέον σαφές ότι υπάρχουν κέντρα που χαλκεύουν ειδήσεις προκειμένου να πλήξουν τον Παναθηναϊκό.

Τα όσα περίεργα περιγράφονται σε - ως επί το πλείστον ανυπόγραφα κείμενα - στο Διαδίκτυο αποτελούν προϊόντα αρρωστημένης φαντασίας, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα και διαψεύδονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα