Ματσάρι: «Προσοχή στην Κατάνια»

Παναγιώτης Παλλαντζάς
Ματσάρι: «Προσοχή στην Κατάνια»

bet365

Η Νάπολι θέλει τη νίκη, βράδυ Σαββάτου, κόντρα στην Κατάνια για να αυξήσει την πίεση προς τη Γιουβέντους και ο Βάλτερ Ματσάρι ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου.

Οι Παρτενοπέι έκαναν καλές κινήσεις στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αποκτώντας τους Ρολάντο, Αρμέρο, Καλαϊό και ο προπονητής έδωσε τα εύσημα στη διοίκηση, λέγοντας πως «είμαι παραπάνω από χαρούμενος για αυτά που κάναμε τον Ιανουάριο. Οπως είπε και ο πρόεδρος, προσπάθησαν να βοηθήσουν την ομάδα που κάνει σπουδαία πράγματα. Χρειαζόμαστε λύσεις από τον πάγκο γιατί θέλουμε να τα πάμε καλά και στο Europa League, διοργάνωση στην οποία θα πρέπει να κάνω αλλαγές για να μη χάσουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ηθελα περισσότερους παίκτες που να μπορούν να θεωρηθούν βασικοί και η διοίκηση μου τους έδωσε».

Η νίκη της Νάπολι επί της Κατάνια προσφέρεται σε απόδοση 1.50 στην playbet

Στη Νάπολι, πάντως, δεν πρέπει να υπάρχει κανείς αυτή τη στιγμή που να σκέφτεται την Ευρώπη καθώς η ομάδα είναι στο -3 από τη Γιουβέντους και το μυαλό όλων είναι στη μάχη για το Scudetto. Επόμενος αντίπαλος για τους Παρτενοπέι είναι η Κατάνια, το βράδυ του Σαββάτου στο «Σαν Πάολο», με τον Ματσάρι να ζητάει προσοχή στους Σικελούς.

«Η Κατάνια είναι η αποκάλυψη της σεζόν αλλά ξέρω πώς θα καλύψουμε τα κενά στην άμυνα μας από τις τιμωρίες. Βασιζόμαστε στον κόσμο μας. Ωριμάζουμε ως ομάδα αλλά δε σκεφτόμαστε τη μονομαχία με τη Γιουβέντους. Θα ήθελα, επίσης, να ξεκαθαρίσω ότι δεν αλλάζει κάτι με το αν θα παίζουμε πριν ή μετά τους αγώνες της Γιούβε. Το σημαντικό είναι να έχουμε το μυαλό μας στα δικά μας ματς και όχι σε αυτά της Γιουβέντους, γι' αυτό αύριο βράδυ θέλω να δω μια ομάδα συγκεντρωμένη και στα 95 λεπτά της αναμέτρησης».

Τέλος, ο προπονητής της Νάπολι είπε πως «αυτή τη στιγμή φαίνεται πως εμείς θα μονομαχήσουμε με τη Γιουβέντους για τον τίτλο αλλά δε θα πρέπει να αποκλείσουμε και τις Ιντερ και Μίλαν γιατί έχουν καλές ομάδες».

 

SERIE A Τελευταία Νέα