Καζάνι που βράζει!

Καζάνι που βράζει!

Καζάνι που βράζει!
Ο Κοριος
Το σκαρί δεν μπορείς να το φτάνεις στα όριά του, αλλά θα πρέπει να ξέρεις και ότι με βάρκα, δεν βγαίνεις ωκεανό!

Η πρωτοβουλία του Κωνσταντίνου να μιλήσει στην ομάδα τα έκανε χειρότερα, με τον Ελευθεράκη να παρακολουθεί απαθής! Παίκτης κλωτσούσε μπάλες προς το μέρος του τεχνικού διευθυντή!

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό έχει ξεφύγει εδώ και καιρό. Τα αποτελέσματα έχουν έρθει να... μεγεθύνουν το πρόβλημα και η Παιανία περισσότερο θυμίζει καζάνι που βράζει παρά προπονητικό κέντρο! Μέσα στο όλο κλίμα ήρθε να προστεθεί και η πρωτοβουλία του γενικού αρχηγού, Βασίλη Κωνσταντίνου, να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και να τα κάνει χειρότερα. Εξάλλου το γυαλί ανάμεσα στους παίκτες και την διοίκηση έχει ραγίσει μετά τις... διαρροές που ακολούθησαν της ξεφτίλας στη Βέροια και δεν μοιάζει ικανό να κολλήσει ξανά. Αυτό θα μπορούσε να γίνει με λεπτούς χειρισμούς αλλά τόσο ο Κωνσταντίνου όσο και ο Ελευθεράκης δεν μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση.

Οι ποδοσφαιριστές μπορεί να παραδέχθηκαν ότι ευθύνονται για την τραγική εικόνα της ομάδας, ωστόσο, ο Κωνσταντίνου ρίχνοντας όλες τις ευθύνες στον Τύπο για τα όσα έχουν δει το... φως της δημοσιότητας, εξόργισε τους «πράσινους» και σε κάποια σημεία ανέβηκαν οι τόνοι στη συζήτηση, με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ αλλά και άλλους «παλιούς» να στέκονται στον τρόπο που συμπεριφέρεται η διοίκηση μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα. Την ίδια ώρα ο Ελευθεράκης παρακολουθούσε απαθής ενώ δεν είναι και λίγοι εντός αποδυτηρίων, οι οποίοι «βράζουν» με τους δύο παλαιμάχους άσους της ομάδας.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί είναι πως ποδοσφαιριστής από τα νεύρα του, κλότσησε με δύναμη τρεις φορές την μπάλα προς το μπούθ που καθόταν ο Ελευθεράκης, ο οποίος δεν αντέδρασε και έτσι δεν ξέφυγε τελείως η κατάσταση. Ένα περιστατικό που διαψεύδει η ΠΑΕ ότι έγινε.

Όπως και να' χει όλα τα παραπάνω δείχνουν πως ο Παναθηναϊκός είναι καζάνι που βράζει και παρά τις πολλές αλλαγές που έχουν γίνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα αντί τα πράγματα να γίνονται καλύτερα, όλο και χειροτερεύουν.