Κάκωση για Πετρόπουλο

Κάκωση για Πετρόπουλο

Gazzetta team
Κάκωση για Πετρόπουλο

bet365

«Λαβωμένος» έφυγε από το «Κλ. Βικελίδης» ο Αντώνης Πετρόπουλος, αφού μπορεί ο ίδιος να πέτυχε το «χρυσό» γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο πήρε... σουβενίρ μία κάκωση στον αυχένα.

Ο στράικερ της Ένωσης ήταν το πρόσωπο του αγώνα στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής, μιας και το εξαιρετικό του τέρμα -αν και από θέση οφ σάιντ- ήταν αυτό που μοίρασε τους βαθμούς σε Άρη και ΑΕΚ. Το 1-1 ωστόσο δεν ήρθε «αναίμακτα» για τον ίδιο και τον Δικέφαλο, αφού υπέστη κάκωση στον αυχένα. Το μέγεθος πάντως του προβλήματός του θα εκτιμηθεί την Δευτέρα, οπότε και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να εκφράζεται ανησυχία. Να σημειώσουμε πως οι «κιτρινόμαυροι» την επόμενη αγωνιστική δίνουν ένα ακόμα εξαιρετικά κρίσιμο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, με τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα