«Μπάσιμο» Μπεσίκτας για Σισέ!

«Μπάσιμο» Μπεσίκτας για Σισέ!

Γιώργος Φραδελάκης
«Μπάσιμο» Μπεσίκτας για Σισέ!

bet365

Έναν σημαντικό αντίπαλο φαίνεται πως αποκτάει ο Παναθηναϊκός στη μάχη για την απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ και αυτός είναι η Μπεσίκτας με τους Τούρκους να αναφέρουν πως ο Γάλλος συμφώνησε με τον προπονητή της.

Τον... υπέρ πάντως αγώνα δίνουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού για να κάνουν το μεγάλο «μπαμ» με την επιστροφή του Σισέ. Οι «πράσινοι» ωστόσο δεν «παίζουν» μόνοι τους όπως όλα δείχνουν, αφού ο τουρκικός Τύπος υποστηρίζει πως ο Γάλλος στράικερ είναι στο στόχαστρο του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής.

Όπως εξάλλου τονίζει η ηλεκτρονική έκδοση της «fanatik», o Σισέ αναμένεται να αποτελέσει σύντομα παρελθόν από την ΚΠΡ, λόγω των κακών του σχέσεων με τον Χάρι Ρέντναπ και μάλιστα υποστηρίζουν πως ζήτησε 4 εκατ. ευρώ για συμβόλαιο 1,5 χρόνου! Το θέμα βέβαια παραμένει ανοιχτό, αλλά παράλληλα σημειώνεται πως ο 31χρονος φορ τα έχει ήδη βρει με τον τεχνικό της ομάδας, Σεμέτ Αϊμπάμπα!

Επιπλέον όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο βασικός στόχος της Μπεσίκτας ήταν ο Νενέ, που όμως πήγε στο Κατάρ κι έτσι ο Σισέ ανέβηκε στην πρώτη θέση των υποψήφιων στόχων.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα