«Γεμίζει» η Πλατεία

«Γεμίζει» η Πλατεία

bet365

Λύνουν τα χέρια του Ελευθερόπουλου η επιστροφές Ανδράλα Διαμαντάκου και Κουλοχέρη. Με Ολυμπιακό εκτίει ο Ντούνης, στο Γεντί Κουλέ ο Γουνδουλάκης.

Καλά είναι τα νέα στην Νέα Σμύρνη καθώς ο Ελευθερόπουλος είδε σήμερα τους Ανδράλα και Διαμαντάκο να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση του συλλόγου.

Το ίδιο ισχύει και για τον Κουλοχέρη, ο οποίος έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στον δικέφαλο και προπονείτε χωρίς ενοχλήσεις σε φουλ ρυθμούς.

Έτσι, ο νεαρός τεχνικός αποκτά εναλλακτικές λύσεις ενόψει της πολύ δύσκολης αναμέτρησης στην Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, σε μία περίοδο «κρίσης» στην ομάδα η οποία στους τελευταίους αγώνες παρουσιάζει μία αγωνιστική κοιλιά.
Πέρα απ'ο τις επιστροφές όμως, ο Ελευθερόπουλος έχει να αντιμετωπίσει και μία απουσία, αφού ο Μάρκος Ντούνης συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει κόντρα στους ερυθρόλευκους. Όσο για τον Γουνδουλάκη ο οποίος επίσης συμπλήρωσε κάρτες δηλώθηκε για τον αγώνα με τον ΟΦΗ, στο Γεντί Κουλέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα