Τρεις μήνες έξω ο Μαρσέλο!

Τρεις μήνες έξω ο Μαρσέλο!

Τρεις μήνες έξω ο Μαρσέλο!

bet365

Πολύ άσχημα τα νέα για την Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο αριστερός μπακ γύρισε τον αστράγαλό του στην προπόνηση της Εθνικής Βραζιλίας και μπορεί να λείψει ακόμα και για τρεις μήνες.

Κάποιοι το λένε «ιο της FIFA» και αρκετές φορές δικαιώνονται. Τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης προσβλήθηκε από αυτόν, αφού ο Βραζιλιάνος αμυντυικός γύρισε τον αστράγαλό του στην προπόνηση της Σελεσάο και μπορεί να λείψει ακόμα και για διάστημα τριών μηνών. Αφού διακομίστηκε στο νοσοκομείο πλέον αναμένεται να γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασής του και το ακριβές διάστημα που θα χρειαστεί να λείψει.

Κατάρα στη συγκεκριμένη θέση στους Μερένγκες, αφού λίγες μέρες νωρίτερα, ο έτερος αριστερός μπακ, Φάμπιο Κοεντράο, τραυματίστηκε στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ρωσία μόλις στο 19' και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Τα νέα δεν γίνεται να αρέσουν στον Ζοσέ Μουρίνιο, που μένει μόνο με τον Αλβαρο Αρμπελόα, από παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό, ενώ ακόμα και ο Σέρχιο Ράμος θα μπορούσε να μετατοπιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα